Lyckliga lotta

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 22:51:20 | I kategori: Graviditeten


Ursäktar den tråkiga och nästan obefintliga uppdateringen den senaste tiden. Jag lovar att bättra mig!
Nu är det snart dags att avsluta mina lata semesterdagar och gå tillbaka till jobb och vardag.

Vi har hunnit med både v.18 & v.19 och har alltså gått in i vecka 20..
Magen den växer kan jag lova, så även brösten..det kommer bevis inom snar framtid.
Fast många tycker att jag inte är särskilt stor än trots att jag själv känner mig som den största flodhästen som någonsin vandrat på vår jord. och jag förstår inte hur jag ska kunna bli nå större?!!

Jaa..vecka 20 då alltså, det är 145 dagar kvar till beräknad förlossning och jag har avklarat 48,2% av graviditeten. Snart halvvägs!!! :)

Har inte så supermycket annat roligt att rapportera här ifrån denna onsdag. Dagarna flyter ihop och jag njuter mestadels av att vara så lyckligt lottad, att få vänta vårat mirakel.
Orkar inte med särskilt mycket i värmen, mer än att sitta i skuggan och gäspa i kapp med katterna.

Imorgon ska vi iväg och få kika på våran prinsessa igen. Denna gång känner jag mig mer som ett barn inför julafton..lyckan bubblar i magen (eller så är det lilla pyret som bökar på)På tal om prinsessa så har jag nu också fått en ny gravidpolare..
Victoria och daniel ska ju även dom ha ett litet pyre nästa år.

Många andra gravidkompisar har jag inte hittat än..letar frenetiskt gravidbloggar om kvällarna efter tips om att såååå många ska ha barn i slutet & början på året. Vart är ni?
Jag vill ha tips på gulliga sidor med söta bebiskläder, tips på vad man "ska" köpa, vad som kan tänkas vara normalt och känna..och kanske se att det finns fler som har gråtattacker och lyckorus, nervryckningar, rädsla och allt annat tokig jag känner på en och samma gång. :) 


Kommentarer
Postat av: Madde

Vad kul att höra att allt går bra med graviditeten! :)

Finns det inget som heter "mamma gruppen" där andra garvida kvinnor ingår i samma grupp då alla väntar barn ungefär samtidigt? Vienna var/är med i en sån grupp innna hon fick Alva men som hon även umgås med idag i mellan åt efter att barnen fötts. Prata med henne.

Kram

2011-08-20 @ 10:21:49
URL: http://fashioningold.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0