Torsdag redan

Publicerat: 2012-10-18 Kl: 13:07:45 | I kategori: Våran vardag


 
Torsdag redan..Ännu en veckan snart till ända och helgen på intågande.
Veckorna bara springer iväg för oss, kan det vara för att vi har det så roligt om dagarna?
Vad hann vi med nu då under denna vecka... 
 
I måndags fortsatte jag kicka igång träningsendorfinerna. Ordinare ledare tillbaka och dessutom med ett nytt pass, bättre musik och med ett hörge tempo! Känns riktigt härligt att komma in i träningsflytet igen. Jag känner mig nästan lite kär i känslan det ger.
Tisdagmorgon vaknade vi upp till snö..Ida som såg snö för första gången blev riktigt fascinerad. Det vräkte ner hela dagen och trots att Ida nog gärna hade velat göra snöänglar så spenderade vi istället dagen inomhus på öppna förskolan med alla andra mysiga barn.
Igår, Onsdag, var vi uppe med tuppen och tillsammans med Lisa & Douglas så for vi ut och hade en riktigt mysig dag med Annhelen & Elias.
Och så Torsdag då :) Idag har vi faktiskt inte gjort många knop. Förutom att vi sålt bort lite saker som står och tar plats så har vi bara tagit oss an tvättberget som tog över hela badrummet.
 
Veckoslutets bästa dag, Fredag, tilbringar vi med Tina i Sundsvall.. Vi ska ta några förevigande bilder på Ida innan hon växer om oss allihopa :) För det kan man nämligen tro att hon har som mål..Längden skjuter iväg och likaså klädstorlekarna som vi avverkar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0