Planering

Publicerat: 2013-02-24 Kl: 10:34:00 | I kategori: Bröllop


Så nu blir det alltså lite bröllopsplanering i bloggen också..och därmed även en helt ny kategori, som ni kanske redan sett.
Tusentals frågor från er och miljarder gratulationer har inkommit. Så fantastiskt roligt att så många gläds med oss!!! Tack! :)
 
Och ja, idag ska jag försöka besvara den fråga som varit mest i fokus - när?
När är de dags? När ska vi bli man och fru? :)
Ja..de här med att gifta sig är dyrt. Okej, det behöver kanske inte vara så jättedyrt.. Men vi är båda överens om att vi vill ha en relativt stor fest med god mat tillsammans med alla våra närmaste vänner...och då kostar det lite!
Visst har vi sedan länge tänkt, planerat och redan sparat pengar till denna dag..men det ska ju bli verklighet av drömmarna också och även de tar tid...Massor av beslut ska tas och inte alltid lika lätt som man kan tro.
Så det hinner nog inte bli bröllop till sommarn som många av er gissat, utan vi satsar istället på ett höstbröllop.
Det är nog mycket annat skoj som händer nu i sommar. Vi är bla redan inbokad på ett bröllop hos två vänner i sommar och som jag tidigare nämnde så ska ju Ida få tre kusiner också!
Och ett höstbröllop innebär att vi inte behöver stressa för att få den lokal, den mat, den kyrka och de datum vi helst vill ha. För som ni vet är ju sommaren högsässongen för bröllop :)
 
Men, inget exakt datum är satt ännu. Jag återkommer när jag vet mer om det..
För just nu är det de som är prio ett, ett datum. För när vi har ett datum kan vi boka kyrka, boka lokal och även börja kika på mat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0