Vi fick platsen

Publicerat: 2013-02-12 Kl: 11:03:00 | I kategori: Våran vardag


Oj vad lycklig man kan bli över att få en förskoleplats man har önskat!
Jag hade slutat hoppas för längesedan att vi ens skulle ha en möjlighet att få en plats på den privata förskolan här i Älandsbro. Man har hört hur långa köerna är.. hur folk som ställer sig i kö i graviditetens slut ändå inte garanteras chans att få in sitt barn där förns efter flera år.
Såå, med en klump i magen sökte vi på kommunala och var ganska nöjd med det, jag kände mig tillfreds och hade börjat vänja mig vid att det kanske kommer bli lite kämpigt och kanske inte så bra som vi skulle vilja men att man kanske får anpassa sig lite extra bara.
Dock började den där klumpen växa allt mer för några månader sedan..vi fick höra alla möjliga historier från föräldrar som har barn där. Om hur stora grupperna är med få som personal, hur lite barnen får vara ute och att barnen nekas att sova ute men speciellt hur oorganiserat allt är m.m
Såklart ska man kanske ta vissa saker med en nypa salt men såklart så kändes det ändå i mammahjärtat, oron blev större..det var nog jobbigt att ens lämna bort Ida. Hur skulle detta gå?

MEN...så kom de där samtalet som fick mig att sväva på moln en sväng.
Vi var välkommen på besök på Rönnbackens förskola.
Sen var en av de två platserna VÅRAN!!!!

Woho!!!! Oj så lättad jag blev :) Det är en liten grupp med flera engagerade förskolelärare, dom har en egen kock som lagar deras egna mat, dom leker ute så gott som varje dag och dom får sova ute. Dom gör spännande utflykter till bla ladugårdar, skogsäventyr och framförallt: barnen prioriteras här! Wow..


Nu längtar jag till hösten :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0