Dålig

Publicerat: 2009-04-28 Kl: 09:21:50 | I kategori: Våran vardag


Ja, jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera nuförtiden. Lovar och lovar att jag skall bättra mig, men det är inte så lätt. Jag har så mycket att göra att jag går runt mina egna fossingar. Det är lite jobbigt just nu. Men jag ska ge er min vanliga snabb sumering så känner jag mig lite bättre.

Lördagen var egentligen en total kattastrof. Jag var så emotionell instabil så ingen ville vara nära mig. Jag gick från jätte glad till en riktig djävul på 2 sekunder. Vi var inne i stan och gjorde lite köp inför sommaren på dollar. Därefter bjöd baby på grillning men jag var ändå inte glad..Sen fick han dras med mitt underbara humör resten av kvällen. Jag städade och gick an runt om kring i huset.

Söndagen var lite bättre. Dock hade jag sån jävulska huvudvärk och solen gassade så jag mådde inge bra alls. Vi for in till stan. Bilfärden var hemsk! jag ville bara spy hela tiden. Kom iaf hem till svärmor och hans hjälpte anders med att såga ner lite träd/buskar. Sen gick vi över vägen till pappsen och marina, och där hittade vi även farmor och kerstin. Och ej att förglömma, pappas kompis som slet så med sågningen. Där hällde jag i mig en liten saft och några bullar och hoppades på att må bättre. Fick med mig ett par nya skor hem (ni får se sen) och vi for vidare till ak & Mathias och lämnade av ett skåp där. Sen bar det hem och jag tvingade i mig ett grillspett som baby gjorde iordning med bla korvbollar (låter helt sjukt men det är inte det..) Det är lite roligare korv för barn att ha på grillspettet, och det skulle jag ha :) Hur som haver, såg vi too weeks notice senare på kvällen, hans kunde inte slita sig från kärleksdramat när jag ville gå och lägga mig, så satt uppe med han istället.

Måndagen var fylld med tentor redovisning...ja allt roligt! Jippie..Satt även med balans/resultat rapporten så jag var ganska slut när jag vid 12 stupade i säng. phuw....

Ja..där fick ni, och även jag en lite snabb summering. Eller rättare sagt en jävla massa drabbel... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0