Magen och jag

Publicerat: 2009-04-23 Kl: 21:52:24 | I kategori: Våran vardag


vi är bästa vänner.
Nej, precis. Den krånglar på igen som ett tok och jag vet (läs tror) att något är på tok. Eler något iaf..varesig tok eller ej.

Idag åkte jag in tidigt till stan och tänkte vara duktig. Då visar det sig att det inte alls var så det skulle gå till.
Dock lunchade jag med Gabriella på kanalcafet, lika trevligt som vanligt! Därefter letade vi blomsterarrangemang som ett tok, eller jag hjälpte henne och leta eftersom jag redan hittat mitt. På min underbara butik här hemma i min egen by, sagas. Åh..vad jag älskar den butiken. Som om det inte räckte med alla vackra blomsteruppsättningar och arrangemang så har dom ett stort utbud av min favorit sak. Ljus, ljus i mångder. Vackra stakar,vägghållare,doftande etc etc..
Ja..hur som helst. Därefter gick jag upp till svärmor på jobbet. Fick en jobbtröja och hon slänge även på mig några pennor och kepsar. Underbart..pennor tackar man aldrig nej till. så många som jag tappar om dagen så... :D
Vi fick tid att gå igenom sommarschemat men vi fick även lite prat tid...vilket kändes bra.
Sedan åkte jag till mammsen, hjälpte emlan med att tillaga lite mat eftersom mamma var i fullflärd med jobbande...
Och nu sitter jag här, i mörkret i soffan, bara för att jag inte orkar gå och tända ljuset.. Och jag blir nog sittande här också..om jag känner mig själv rätt till hans kommer hem runt 11..

gokväll..

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack sandra :)

2009-04-23 @ 23:22:57
URL: http://tetree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0