13 timmars passen bort bort bort

Publicerat: 2009-07-30 Kl: 19:46:53 | I kategori: | 0 kommentarer


Ja, äntligen. Om jag granskat schemat rätt så är det äntligen slut med 13 timmars passen. Dom har tagit knäcken på mig. Okej, jag har ju lovat att se positivt på allt. Och visst, kanske ska man inte gnälla - Jag har jobb och 13 timmars passen ger mig pengar, det finns många som inte ens har ett jobb...bla bla. Nu är dom iaf slut. Och jag tycker det är skönt!

Jag har ännu inte ringt till ortopedkliniken. Mamma rådde mig att ringa och höra vad det är för bråska att jag skall komma tillbaka helt plötsligt. Och jag vet inte om det är rädsla eller bara att jag skjuter på det. Båda två kanske. Funderar faktikst på att ringa imorgon, fast det funderade jag även att göra idag :) jag veeet.

Slösade iaf bort lite av slitpengarna från 13 timmars passen idag. (ett jäkla tjat på dem, jag vet. Men prova själv, det tar kål på en) Jag inhandlade ett stort "klösträd" åt mina små bebisar. Dom har ju lekt sönder den lilla dom hade förut så det är dags för en ny. Konstigt nog kom det inge klagomål från herrn i huset. Han tyckte det var ett bra köp. Sen när tycker han om att jag är lite av en shopaholic? Måste bero på att han älskar dom små lika mycket som jag. Och att vara utan dom i evigheter när vi for till götet gör nog sin sak också.Och på tal om götet skall jag kanske lägga in lite bilder därifrån sen. Hej så länge!

Oron kryper inpå mig

Publicerat: 2009-07-29 Kl: 13:04:38 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, då var man hemma igen då. De flesta av er vet säkert inte ens att jag varit borta igen. Men så är fallet.
Borta bra men hemma bäst.
Förutom ett lönebesked i brevlådan väntade en kallelse till ortopedmottagningen. Och vips så började oron komma igång. Ringde mamma och frågade vad hon trodde. Och beskedet var inte trevligt. Hon hade samma aningar som mig. Förmodligen har dom sett något mer på röntgen som måste åtgärdas. För inte kallar dom in mig för att betala 300:- för att säga att allt läker fint? Hjärnan började inbilla sig en massa och helt plötsligt fick jag ont överallt. Konstigt hur hjärnan fungerar. Så.. nu får jag vänta tills jag ska ner på ortopedkliniken för att få svar. håll tummarna för mig....

Ja. det klagas mycket just nu. Inga goda nyheter alls. Jag tränger bort det goda och ser bara allt ont just nu.
Därför blir det nog inte så många inlägg framöver..Vi får se. Jag skall försöka.

Im back

Publicerat: 2009-07-14 Kl: 12:31:28 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja..eller nästan. Efter ett litet uppehåll skriver jag iaf.
Nu gråter jag inte för att jag har ont. Utan mestadels för att jag är arg och irriterad.
När hans åker hemifrån för att träna är jag helt utlämnad. Det tog mig 30 minuter att få tag i den här jävla datorn.  Och jag undrar om det är värt det. Hade jag bara väntat på hans hade jag bara behövt vänta en liten stund till och utan värk. Jag försöker att bara använda alvedon och ipren nu men när ilskan tar över så vill jag bara ha mina gamla tradulan, bara för att slippa värken, en stund. Jag låter säkert tjatig och fjantig. Men igår skulle jag bara gå ut och sätta mig i solen och ringa till mamma. Och det tog mig evigheter. Med telefonen i munnen slutade det med att jag kröp och kravla sista biten.
Och här sitter jag nu, i soffan och väntar på att hans ska komma hem. Jag är törstig och hungrig. Funderar på att bekanta mig med golvet igen och försöka mig på att få hit lite vatten.
Mina bästa vänner, bill och bull. Ja, bästa vänner var väl att ta i. För jag hatar dom över allt annat och vill bara slänga dom åt helsike. Men jag måste lita på kryckorna till 100%, eller som läkarn kallade dom - krickarna.

Nej, nu har jag klagat för mycket! vi får se hur resten av dagen blir...

Lång dag..Men än inte över. :)

Publicerat: 2009-07-04 Kl: 21:03:47 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Snabb summ.

Birsta.
Klädköp.
Bilgrejs.
Stugan.
Massa god mat.
Stranden, emlan bada.
Ny parfym.Emlan badar tårna i sommarsolen


Stugan våran är till salu. Vilket kap. finfin! (mäklarhuset)Svärmor kom med en parfym till moi :) tack och bock!


Emlan leker med kameran..Hon vill ha en egen tuffing.
Kanske hon snart kan ta en av mig ( om jag har tur hoho.. )

Saknad

Publicerat: 2009-07-02 Kl: 22:32:20 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


idag tänker jag på en särskild scen som jag saknar. klump i magen.


En hel dag med ledighet. På gott och ont. Det finns tid över att fundera aldelss för mycket. Dock skönt att sova ut. For in till stan mötte upp syster och åt lite god lunch. Sedan strosade vi runt och små handlade lite skit saker. Vi hittade och världens finaste babykläder på rea. Sjukt hur dom kan rea ut så mycket fint! Vi for hem och grillade lite, lars kom och åt med oss. Sedan tog vi en sväng till sjön och tog oss ett kvällsdopp. Syster sover över inatt..Trevligt med lite sällskap. Kommer nog sitta uppe ett bra tag till..kan inte somna. Magen vrider sig och tankarna kommer tillbaka...Jobbigt med folk som skall bry sig,.fasten man inte alls vill prata. Prata är det värsta som finns. Inte jobbigt med folket, utan jobbigt att man måste känna sig så dum.


den första juli tvåtusennio

Publicerat: 2009-07-01 Kl: 12:33:44 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Så var det en ny månad. Det blir en utjatad mening, men gud vad tiden springer iväg.
Här sitter jag med laptopen i knät. Det vackra vädret håller i sig. Inte så att jag vill klaga. Men jobbar man eftermiddag så blir det inte gjort att man ens tar sig ut i solen..Lathet egentligen.
Idag blir jag iaf hel. Hel med en fungerande mobil. jippie!
Ska ta mig en dusch och sedan är det dags att åka iväg till jobbet...
Ja har inte mycket mer att säga idag, är så jäkla trött..Men får se om jag orkar med ett inlägg inatt när jag kommer hem.


Min lilla bebis har iaf börjat gå på tassen igen. Dock haltar han till lite då och då men blir iaf bättre :)
RSS 2.0