Sova på sommaren

Publicerat: 2009-06-29 Kl: 20:17:31 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Det är juni, snart juli.. vilket innebär att det är sommar och jag sover inte om nätterna. som vanligt så nu är jag dunder trött :( Men det är så fruktansvärt varmt att jag dör. yay...

Efter jobbet åkte jag hem och lagade till lite kycklingsallad. Värmen gör att hungern inte är på topp heller..så det blev en kycklingsallad, vilket passade perfekt! :)Glömde tidigare berätta vad jag fick för att ha fixat bröllopet. Förutom pengar en resa med Birka. Wohoo..härligt härligt. Så nu skall jag bara få tid att åka iväg..vilket inte är det lättaste. Ska hinna med en resa till göteborg också..shit vad jag känner att jag tar på mig mycket..men men. Vi får försöka lösa det :D

Tiden springer iväg..

Publicerat: 2009-06-29 Kl: 11:53:45 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarer


Ett snabbt inlägg innan jag åker iväg och jobbar.
Helgen var fylld av festligheter..Berättar mer sedan.
Medans får ni ett provsmak med lite bilder...

todiloo

Publicerat: 2009-06-22 Kl: 22:13:12 | I kategori: | 0 kommentarer


jag är ganska glad ändå. livet är bra. det är jag som styr skutan återigen och me likie this alot.
allt känns så mycket bättre när man har kontroll på saker och ting. om man sedan väljer att göra något annat eller fortsätta med samma som förut spelar mindre roll. så länge man har möjligheter, och vet att livet inte alltid kommer se likadant ut. underbart!

Vad som är mindre underbart är att min lilla bebis kom in nyss och hoppade på 3 ben. Lilla oliwer har gjort illa foten. Jag la han på en filt och försökte undersöka han. Men han skrek mest. Måste nu vänta tills hans kommer hem så vi tillsammans kan kika. Men la han som sagt på en filt och gav han lite vatten. dock gick mercedes dit och drack upp hans vatten, trots att hon har eget i köket. Knäppo.
Nu har han hoppat in under sängen och vill vara ensam. Han skriker till lite då och då..
Suck..tycker så synd om han. Ser inge bra ut   :(


Här stjäl mercan hans vatten..Lilla bubben.


Kom på att jag lovade en bild på den nya bilen också..
here you have:
Pysselipyssel

Publicerat: 2009-06-18 Kl: 23:01:15 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, som jag igår nämnde, sundsvall idag. Shoppade lös för nära 3000 till bröllopet. Sjukt vad det snabbt springer iväg. Jag har ikväll börjat med placeringskorten. Vore kul om dom vart bra och man fick göra dom själva än att man ska köpa färdiga. Men förutom dom där 3000 så här destå mer pengar spenderats då vi köpt ny bil. Det blev en nyare mercedes, kombi. Och jag är riktigt nöjd. Kommer in nån bild sen. Äntligen en bil till moi :)

Ne, dags för torsdagsmys. Jobb imorgon :( tjolong...

Såhär ser korten ut just nu, om det nu blir dom. vi får se... =)

Rättelse rättelse

Publicerat: 2009-06-17 Kl: 17:15:00 | I kategori: Våran vardag | 3 kommentarer


För ej uppdaterade personer har det komenterats,luskats och skvallrats. Ska sandra och hans gifta sig? -Nej så är inte fallet. eller jo, det ska vi. Men inte denna sommar :) Det är markus och marina. Vi ska bara vara bestman och tärna, vi tränar lite inför vårat bröllop. hehe..Eller bara och bara. Det är jag som ordnar bröllopet åt dom. Så det är massor att stå i. Så, nu var det utrett och vi kan återgå till dagens sysslor.

Har gjort stan osäker med systeryster idag. Fick en liten present av goungen också..lakritsrot till lakritssandra :)tack och bock! Därefter gick vi upp och hälsade på pierre och lämnade tillbaka tårtfaten jag lånat. Han visade de nya reklambladen som skall skickas ut snart. massa goa erbjudanden. Blir spännande. Bla Pizza för 35:- hela juli..
När vi såg att solen lyckats tränga sig fram genom molnen så blev vi sugen på glass..så det blev glass i stora lass i solens varma sken.
Jag letade sedan runt som ett tok efter en slips åt hans. Dock finner jag inte den jag vill ha..eller iaf inte till det priset jag är beredd att betala. inte betalar jag 400 för en slips när skjortan kostar 200. phuw..tok! Men har ju en ledig dag imorgon och tänkte ju då ta med farmora och marina och besöka storstan. Så där måste jag väl kunna hitta en.
Nee..nu skall jag återgå till bröllopsfix. Ska skriva ut lite papper som vi ska hålla koll på...tjolohopp...

Det är dom här tokarna som ska gänga sig. (Märk lokan flaskan jag slängt i gräset:D hoho..)


Vad kommer sandras beroende från? Jo dessa små pinnar. Lakritsrot :) Mumma...


Fick med mig en lapp från pierre. Blir spännande.

Kanske hamnar jag själv där lite då och då framöver :) verkar som om jag ska jobba överallt, så mycket som jag tar på mig så..Försöker bli av med jobb men ändå tar jag på mig mer...tokigheter.

jag har, so to say, blivit upplyst.

Publicerat: 2009-06-16 Kl: 18:13:40 | I kategori: Våran vardag | 6 kommentarer


hjälp. vad folk mår dåligt! vad livet skiter sig för alla runt omkring! hjälp! ska alla lida? är det såhär livet ska vara? jag sitter här med en liten minismärta som ändå är tillräckligt påträngande för att störa. men så ska man jämföra sitt liv med andras, och här verkar jag ha det lättast av alla?! ändå känner jag av min saknad varje dag och tycker jag har det tufft emellanåt. det är nästan så man skäms över att man ens bryr sig om sina egna problem!

Men varför ska man komplicera livet när det egentligen är så enkelt? man får inte, ska inte göra så!
herregud vad jag har blivit vis. jag har aldrig lärt mig så mycket någonsin som nu när jag äntligen mår mycket bättre. jag har nått stadiet nu då man "kommit över det". men det har varit en resa. en riktigt pärs. jag har, so to say, blivit upplyst.
i live and i learn.


Idag har vi varit i kyrkan och provgått och provpratat. Sjukt läskigt! Jag trodde nästan att det bara var att gå in och säga ja och nu får du kyssa bruden och sen var det färdigt. Men icke sa nicke, det är sjukt mycket, iaf om man tittar på papperet vi fått..som tur håller prällen koll på allt, för han sa att det är vanligt att man glömmer de mesta av de som ska ske där inne. Men vem går först, hur går man in, vilken sida, vilka psalmer, fotografering släkt, hur går man ut, vilka sånger, vilken sermoni hur ska ringar hållas, skall man "be" osvosvosvosv......
Dagens mening: -"ett bröllop och en begravning är ju typ likadant, all jäkla släkt samlad."
Dagens händelse: Att träna inför bröllopet.
Dagens buuu ↓ : Glömde betala en räkning och idag kom en påminnelseavgift. GAH! Dessutom är lakritset slut..

Tidsfördriv

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 12:47:22 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
ah nu blir det dricke ikväll:P

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 Ändrat dig? Kan gå ner isåfall

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Tycker det är jättesynd :( hoppas du kan tänka om

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
Ska jag sova hos dig?

 5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 

O herregud!! Vilken nolla..killen kan ju inget

 6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
Jobbar du?

 7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Försökte ringa men fick inget svar jag jobbar natt nu sedan har jag barnen......

(ett långt sms med hemlisar)


8. Vad vill du höra mest av allt?
15.30. låg just o tänkte på dig

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej och godmorgon! Hur har du det? Tänker mkt på dig, hör av dig om du vill, kan och orkar. kram

10. Din romantiska replik?
God morgon ;)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Du ska inte komma upp och hälsa på mig i ***** någon afton?


Nu åker hon!!

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 11:03:39 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


i don't do to well on my own

det är den femtonde juni 2009. jag sitter framför datorn och dricker min älskade loka likespassion - passionsfrukt. Och väntar på att hans ska komma så jag kan börja med maten.
det är gråmulet ute och molnen är många, det är tryckande känsla ute, kanske börjar det regna snart. det är klibbigt "varmt".
Man ska leva här och nu. ja..leva i nuet. därför är det egentligen ingen idé att berätta om sorgkänslan jag vaknade med både igår och idag. För likaväl som molnen snart blåser bort så är de sorgsna känslorna på väg bort. Jag glädjer mig nu istället mot mina drömmar och mål.
 
helgen har varit fin. bättre än de flesta andra helger får jag väl erkänna. eller, egentligen. Det bästa har väl varit att syster varit här. Men hon åker idag :( vilket känns lite sorgset även det..vi ses aldrig nuförtiden och det känns...:(
vill även ge ett tack till alla andra som är helt underbara och har förgyllt min helg. ni vet vilka ni är!!! :)
kanske måste ge ett tack till de stipendium jag fick! stolt kan jag nu sträcka på mig och inse att jag faktikst har gjort ett satans jobb den senaste tiden. och sen är det ju inte fyskamm då det trillar in lite slantar på kontot..
På tal om konto så har jag inte fått skattepengarna än..bläblä..varför`? jo för att nån klantig jäkel har ställt till det så jag får vänta lite mer. men egentligen gör det mig inte så jätte mycket för jag ska ändå inte spendera dem än..kanske nästa månad? :)

Nu skall jag återgå till min loka och sedan gräva ur frysen efter någon mat.


De nya loka smakerna som vi fick prova för några veckor sedan har fastnat i
mitt tycke och är ett nytt beroende jag måste belasta min själ med


 


Back in business

Publicerat: 2009-06-12 Kl: 22:18:59 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja..ideerna är så många och ääääntligen har jag hittat lösning på våra problem. Äntligen kan jag genomföra min dröm (vår dröm) så nu ska jag bara försöka få mindre arbetstimmar, hoppas de kan hitta nån som är intresserad av jobb.


Tillbaka

Publicerat: 2009-06-12 Kl: 22:14:32 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


till verkligheten. Efter lång tids både festande,slöande och jobbande så är jag här igen. och tänkte uppdatera som vanligt numer. Jag har bara inte alls hunnit med mig. Och så är det bara. Dock har jag sjukt mycket att berätta men tänkte faktiskt låta bli mina snabba summeringar för jag blir gråtfärdig bara jag tänker på allt som hänt den sista tiden.
ni vet nu att jag lever iaf! :)

Som ett tack?

Publicerat: 2009-06-06 Kl: 12:24:53 | I kategori: Våran vardag | 3 kommentarer


Fotobakgrund, plafond, persienn, "soffbordet" som ligger på soffan, karta öl, fönster spärr, student klänning, sopkvast.

Jag vill bara lägga mig ner igen och hoppas på att det inte är nå mer.. Orkar inte hitta nå mer skit. Fast jag ska gå ner och slänga på en ny tvättmaskin med alla sängkläder och gardinerna i sovrummet nu. Sen måste jag ta alla handdukar också.. Suck!

RSS 2.0