Mitt spännande liv..

Publicerat: 2009-03-30 Kl: 23:03:19 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt om att det inte händer något spännande i mitt liv. Nu förtiden är min vardag fylld av allt från att jaga tv,tidning och radio kändisar till häftiga möten med kända, intressanta människor som verkligen är intresserad av oss och våra idéer. Hur kunde det bli såhär? Och vad som väntar oss här näst vill jag inte ens tänka på. Coldplay,ozzy..here we come. Vi har idéerna och nu även kontakterna. Eller snart iaf. :) Ni kan aldrig tänka er..men snart så ska jag berätta för er, snart snart ;)
Ska skicka iväg en mail till rosing och bingo ikväll..
Och imorgon blir det finlir på pressmedelande. woowowohoo..


En eloge till min älskade morfar som alltid ställer upp. Kom ner med våran rollup till sundsvall och hjälpte oss att snabbt och spontant fixa ihop en reklamplats.


Måste få tag i en gala klänning också. Nån som har några bra tips så skrik gärna till..

Babbsan,Laura och marilyn.
Kommer vi slå allt? Vi,bingo och linda?
hahaha...skulle vara bra tufft!

Tappat en timme

Publicerat: 2009-03-29 Kl: 12:26:04 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Som om jag inte klagat nog på att det fattas timmar. Så har en timme under natten alltså bara försvunnit ut i tomma intet. Vilket gör mig lite förbryllad, för jag har på tok för mycket att göra idag. Skall försöka få tag i tobbe inför morgondagens galej i sundsvall med alla nya egen företagare som ska ner till sthlm. (Och som får gå på galamiddag) nananananana nan na na :D Sen ska jag även försöka skriva klart lite uppsatser för att minimera min stress lite. Har även lovat sofie att skicka ett mail till henne, vilket bara rinner ut i sanden för att jag inte vill ta tag i mina känslor, istället så sätter jag mig och läser om viner fårn usa så kan jag skylla på något :) Sen skall jag även försöka ta tag i lite här hemma. Har ju hela dagen på mig...haha not.

Jag är, trots stressen som kryper inpå mig,  väldigt glad. För jag ska få umgås med en gammal (läs. kär) vän i veckan. Och jag blir aldeless sprallig i kroppen, som ett barn på julafton. :) Det är verkligen dags nu.

Och förutom min mage så mår jag så himla bra nu! Jag kan inte sätta fingret på det men jag mår verkligen bra. Alla har vi våra bekymmer men man får ta och tänka på allt det positiva man har kärt istället, då blir man glad.

Jobba i en show.

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 19:11:38 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerUtställningen jag pratade om tidigare i veckan, där jag hjälpte till och fixade affisch, avslutas med en annorlunda middag på St Petri Logen för alla medverkande. Så jag var där och serverade och dom sa att "när man inträder till middagen går man in en konstupplevelse som pågår tills man lämnar lokalen." Och det kan jag verkligen hålla med om. Det var full rulle från början till slut. Allt från eldslukar, svärd och spikmattor till eldsprutande musik på blinkande ishög i parken. Ja det var en riktig show och en sjuhelsike rolig tillställning att jobba på. Det som gick lite fel var väl möjligtvis planen med att man skulle kunna ha isskulpturer utställda på alla bord i en enorm hetta.
Detta gick som vi alla som kommer härifrån redan förstått, och vi vet ju hur varmt det blir när ca 200 pers befinner sig inne på logen och springer runt. haha..lite dum varning :D men resten var som sagt sagolikt!! Bra jobbat, fortsätt såhär så går det bra för härnösand!!! Kommer förmodligen nå inslag i tidningen imorgon, annars har dom verkligen missat något. Dock fanns det många filmkameror och kamramän till befogan så det räckte och blev över enligt mig.


Tills jag har bilderna eller filmen på datorn så får ni nöja er med en av bilderna från eldshowen tillsvidare. Enjoy

Enorm trötthet!

Publicerat: 2009-03-24 Kl: 19:23:26 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Sista dagarna lider jag av en enorm trötthet! Spelar ingen roll hur bra jag har sovit på natten, det är ett helvete att komma upp på morgon. Direkt när jag kommer hem efter dagen slocknar jag i soffan och är helt omöjlig att väcka. Brukar kvickna till vid middagstid efter det sitter jag utslagen i soffan resten av kvällen. Sedan stupar jag i säng vid 22 om jag inte somnat tidigare. När skall det vända?
 

Ska göras en ny affisch nu. Inför hollywood night. ;) Spännande. Har lite idéer som skall börja genomföras imorgon förmiddag.


Nu skall jag inte göra så mycket. Kroppen reagerar inte så fort. Hjärnan känns som seg cola..

Mina åsikter mina val mitt liv.

Publicerat: 2009-03-24 Kl: 19:00:52 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerJa, det är helt sjukt! Ibland förundras man över vilka lustiga människor det finns.
Varesig det handlar om bloggkomentarer eller bara folks åsikter i allmänhet så är det ju sjukt jobbigt att folk inte kan börja bry sig om sig själv istället för att trycka ner andra och berätta hur andra borde leva sitt liv och hur andra skall göra för att må bra. Det kan väl ingen annan än personen i fråga avgöra? Varför lägger man så mycket tid på att klaga över alla andras val eller på det man inte vill att andra ska ha. För vad de handlar om egentligen är  avundsjuka. Varför tar folk sig tiden och energin till att förstöra för andra?
Jag vet hur det är, man tar åt sig mer än man borde. Trots att man vet att de där patetiska människorna som kommenterar anonymt är helt värdelösa och ontressanta, så tar man ju åt sig. Vare sig man vill eller inte.
Men jag måste till Jossan säga, försök att kämpa girl. Dina beslut är dina, och dina riktiga vänner står bakom dig och stöttar dig i alla dina beslut! Helt sjukt att man inte ska kunna skriva av sig om sina känslor utan att folk anonymt måste kommentera eller tycka till om ens val i livet. Våga stå för vad du/ni tycker. Våga ta en diskution. Det här blir ju bara löjligt.

Om nu alla andra ska berätta för en vilka val man ska göra så måste vi starta någon slags ny politik och vända hela världen uppoch ner.

Härnösand Härnösand

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 17:53:08 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag vet att jag möjligtvis kan uppfattas som tjatig nu men, hur fan går det med polisen i Härnösand. Vi har som de flesta vet och som sett vad jag tidigare skrivit här förstått att nu när vi bara får yngre och yngre poliser så prioriteras helt andra saker.
Polisen mäts efter antalet lösta brott. Det enklaste man kan göra är ta tag i  "små brotten".  Ta folk som pissar utomhus eller som bär en softair gun, oladdad softair gun och påstå att den är polisens egna.
Ett enkelt sätt att lösa brott och få pengar i kassan. Jaa...Visst, jag säger inte att man ska skita i de brotten men man måste ju prioritera.
Idag är det större sannoliket att du åker fast för att pissa ofentligt än för ett inbrott,förstörelse eller mord.

Ännu en till vänn åkte dit i helgen för de unga polisernas tjurighet att få äga makten.
Han träffade en vän vid bankomaten, surrade och vännen frågade om han kunde hålla i ölen medans han tog ut pengar. Då träder poliserna in och väljer att ge honom böter. Även fast han förklarar att det inte ens är hans öl. Det svar han får blir i stil med att de inte tror honom och det brukar låta så snacket...
Han fick välja mellan att åka in eller betala..


gudgudgud...ge er nu!!

Vänner vänner vänner

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 21:24:50 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer

What would I do if someone of you

was gone tomorrow and I never told you how I felt?

So I just want to say, you are special to me

and you've made a difference in my life.

I look up to you, respect you and cherish you.


Delar med mig av hemligheter

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 18:38:41 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer

Mina hormoner har aldrig talat ett tydligare språk.Finns fler maktgalna människor, fanatiska jävlar

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 18:33:59 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarer


Har spenderat nästan hela dagen framför datorn. Gjort klart de uppsattser som var viktigast. Som tur var gjorde jag det innan jag läste mailet jag fick av per. - Var tvungen att göra om min uppsatts. Detta är enbart skrattretande eftersom "anledningen" till att jag ej klarade det var att det var för lite text, men annars så var den språkligt bra utförd. Och saken är den att många andra fått godkänt fasten de haft mycket mindre text. Men detta är enbart för att per inte klarar av folk som vågar såga emot, eller rättare sagt säga vad dom tycker. Så, enligt honom ska jag nu hitta en ny roman och göra om den hela uppgiften. Vilket jag påstår är helt patetiskt befängt eftersom andra som inte klarat uppgiften enbart fått redigera om den och lämnat in på nytt. Knepigt? ja!
Härromdagen blev jag bortkörd från föreläsning pga att jag ej hade ett papper med mig, ett papper som vi inte ens skulle använda på lektionen. Så jag, tillsammans med några andra människor satt oss i cafét och avnjöt en massa godis blandat med skitsnack om per mohahaha..
Och som om det inte vore nog så påstår han att han inte fått in mina uppsatser jag skickade i början på förra veckan. men konstigt nog har jag dem i utkorg och mottagit bekräftelse. Ska jag fortsätta? Ja okej, lite till. I mailet jag fick idag så berättade han att jag har en debattartikell kvar att lämna in, sen ca 1 år tillbaka. Som jag tidigare rättat honom och bevisat att jag redan gjort och fått tillbaka med komentarer. Så var tvungen att ge tillbaka den och visa att han skrivit på den. Så nu försöker han att lura mig IGEN.  Sjukt..Han är en maktgalen patetisk skitstövell.
Och tyvärr är det inte bara mig han behandlar såhär.
Finns dom som har det ännu värre, även dom som slutat där pga av honom. Och nu finns det folk som funderar på att gå längre med hans beteende.


Ursch vad jag klagar, men var bara tvungen att berätta om han så jag slapp hålla de inom mig.

Baby lagade köttfärsbiffar med äpple till mig idag, riktigt smaskigt! Nu har han dock åkt på bandyträning. Vilkert gör att det är rätt så tomt här hemma. Katterna är ute och leker med sin nya kattvän och jag har bara tven som håller mig sällskap. Men det är faktiskt ganska skönt. tyst och skönt. Skall gå och fylla på vattentillbringarn nu och därefter ta mig ett träningspass.
gokväll

Soffläge med gosaker

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 11:00:49 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Igår besökte jag jossan och grattade henne, smällde i mig massa god tårta och avnjöt hennes sällskap. Gud så fint hon redan har hunnit få i lägenheten. Blev skitglad då jag såg att mia var där också. Även de en person som jag ser på tok för lite. Men det skall det bli ändring på! Jag trivs så jäkla bra med dem!!  :)

Vid 5 åkte vi hem och lagade mat, dock stannade vi till hos pappa på vägen hem och pratade bröllopsplaner.
Därefter intog vi soffläge och smällde i oss ännu mer godsaker. Chips och dipp och massa god choklad. Spenderade resten av kvällen så... Med en blandning av robinsson och jag vet vad du gjorde förra lördagen på tv:en så njöt jag. En helt lugn och avslappnande kväll. Passade mig som handen i hansken.

Min kropp spelar mig ett spratt..Vet inte alls vad som händer nu. Men det ordnar sig snart. :)

Nu skall jag ta hand om mina kissebebisar som bara skriker efter uppmärksamhet.


GRATTIS JOSEFIN! HOPPAS ÄVEN IDAG BLIR EN BRA DAG! KRAM 


Presenter och gåvor

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 10:56:03 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag älskar att ge bort presenter, men jag är inte lika förtjust i att gå runt på stan och trängas med annat folk i butikerna. Sen är det synd att man oftast måste åka till sundsvall för att hitta just det där lilla extra, som jag älskar.
Jag och min lilla syster är likadan. Det är ju så kul att göra människor glad. Att se dem frenetiskt slita upp paketpapperet, ja det är en bra känsla. Ofta köper jag många men små presenter bara för att jag älskar det. Hans brukar ofta få stoppa mig när jag är på present shopping. hehe...
Nu ska jag slå in paket och därefter inta duschen.
pusshej

Det väntas för fullt

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 21:09:22 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


har fått så många inbjudningar till "Reasons to be single" quiz på facebook nu så var tvungen att kolla vilka 10 anledningar som fanns nedskriva. Och medans jag satt där och försökte hitta nån anledning som skulle vara den bästa för att vilja vara singel så insåg jag att jag tammefan är nog en av det lyckligaste tjejerna i världen.
Ja..jag har det så bra och jag trivs verkligen i mitt förhållande.

Vi åt middag hos mammsen idag, skulle kika på de nya fönsterna men blev som vanligt kvar mycket längre. Vi pratade om när mamma och anders träffade Hans för första gången. Jag blir så glad när jag hör hur lycklig mamma är över att jag har hans, och även anders. Han tjatar på för fullt fortfarande om barnbarn. Mamma har inte på sammavis den längtan, eller så vill hon nog bara inte tjata eftersom hon själv vet hur jobbiga föräldrar kan bli. men jag vet att mamma skulle vara en av de lyckligaste om hon fick ett barnbarn nu. Dock så ser hon det nog mer naturligt att sis skulle ha barn innan mig. Men vi är ju i olika skeden i livet och jag vet ju att ingen i min närvaro blir förvånad om det kommer en liten en. För det hörs bara från fler och fler. Jag tror det är därför som svärmor försöker få mig att stanna på samma jobb :) hehe..
Och jag vet, att den som nog skulle bli ännu mer lycklig, det är farmora...hon har ju både stickat och köpt kläder och lagt undan till min kommande bebis, bara sådär utifall att hon inte skulle leva. 
Hon ringde föresten idag, och då satt hon och sticka för fullt. Hon ville att vi skulle åka ner till sundsvall tillsammans nästa vecka, vilket låter riktigt trevlig...
Ne nu har jag surrat för mycket..inget sammanhängande alls. Skall fortsätta titta på lets dance, bara darin kunde sluta sjunga snart....undrar vad sofie tycker om att han trängt sig in i det programet?

Blir riktigt mys imorgon, skall som sagt till jossan och klämma på magen. Eller klämma och klämma..mest beundra ;)
Och se hennes nya lgh, vilket jag inte hunnit gjort än (fy skäms på mig) Möjligtvis prata lite hemlisar också....huhu
Hoppas hon gillar presenten..

hejsvejs, vi hörs säkert igen innan klockan slår 12... 

Möjligtvis lite lat också

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 15:45:26 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja..Jag skrattar åt mig själv när jag kommer på mig att svära när jag stannar till vid brevlådan för att ta upp posten. Den var riktigt full. Så full att brevbäran som var här idag förmodligen svor lika mycket åt oss som jag svär när jag slår i tån. Men som jag sa, så kom jag på mig och var tvungen att skratta. Det är ju bara mitt eget fel. Jag är för lat för att stanna till där och ta posten varje dag. Trots att jag bott här i snart 1 år så har jag inte vant mig, utan jag vill ha breven innanför dörren på mattan. Fast dock så klagade jag då också för då var dom i vägen. Man blir nog aldrig nöjd.

Har varit och köpt en present till jossan idag. Det är tammefan svårt alltså. Hade en toppen idé först men det tog 1 vecka innan dom fick hem mer. Så..ja men detta blir också bra. :) hoppas jag hon tycker också.

Nu skall det duschas och sedan ska jag åka och handla lite så kylskåpet inte står så tomt.

Jag är inte störd, bara lite tokig

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 14:46:55 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerNi vill inte veta hur tokig jag och mina vänner är igentligen. Då skulle ni bli rädd. Detta är när vi har lite fritid över och vi lekte loss. Helt sjukt kul hade vi också..det som gör det ännu bättre! (sämre?) haha Tur att det blev en lite mer seriös bild iaf. Dock var det nära att vi alla satta hjärtat i halsen, eller snäckorna.
Varsegod och njut!


 

Dom missbrukar bara sin s.k makt

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 13:52:43 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Har nu gått och retat mig på detta ända sedan gabbis åkte dit för att gå med en oladdad softairgun på stan. (i hölster)

Vi har i Härnösand 50 stycken polisen, dock finns oftast bara 2 ute på kvällarna.
Och enligt polisen själv så går det 12 poliser på 1 polis "på gatanl" Alltså sitter 24 poliser på polisstation varje kväll. Vilket för mig känns helt orimmligt. Ännu mer orimligt då vi verkar ha tappa alla duktiga poliser här i stan. Polisens uppgift är att hantera svåra situationer utan att förvärra dem.  Det är inte lätt, men det är därför det finns krav på vem som får bli polis... Trodde jag ja. Verkar inte alls så svårt om man lyssnar på deras egna kommentarer. Förstår dock inte hur man under 2 års utbildning med följande praktik inte ska kunna rensa ut de smutsiga poliser som gång på gång missbrukar sitt våldsmonopol

-"Vi alla måste tänka på att polisen gör sitt jobb. Ett jobb som de har blivit utbildade till."
BLABLABLA...
Deras jobb går ut på att ta hand om människor och bekämpa brottsligheten. Men när man ser hur dom arbetar nu förstår man hur fel dom har blivit utbildade eller hur fel dom missbrukar sin s.k makt.  För det är de som det handlar om, makten att kunna göra nästan som dom vill utan att behöva gå igenom samma skit som vi andra människor skulle göra ifall vi begick samma fel.
Jag tycker polisen ska tänka igenom det dom håller på med. För i slut ändan är dom lika mycket människor som oss. Deras bricka och vapen kommer aldrig göra dom till mer människor än vi andra och det är de som dom borde fundera igenom.

Nu kan det vara så att jag har haft otur och mött "dåliga" poliser. Men konstigt är det väl att jag aldrig fått hjälp när jag behövt det? Jaa..alla poliser tycker det är så hiiiiimla konstigt. Jag med, jag med!!!!
Om nu statschefen sitter och väljer ut varje jävla polis som ligger i listan. 300 av 7000...ja, varför kan inte Härnösands få några av dem bra?
Jag hoppas att när mina barn kommit upp i åren så har utbildningen förbättras och även syn på människor..
Hoppas kan man ju, men jag skrattar nästan när jag skriver det, för just nu känns det helt omöjligt!


Vår vår äntligen vår

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 12:36:54 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Idag skiner solen som stor fet gul kyckling på himlen. Och det gör underverk för kropp och själ. Jag känner mig gladare och möjligtvis lite piggare trots att jag försvov mig imorse. är du förvånad? Inte jag -känns mer som en vardag för mig nu.
Dock har jag bara mig själv att skylla, har de senaste nätterna suttit uppe till långt in på morgon och sedan stupat i säng och somnat på fem röda. Hur som helst tog jag mig in till stan för att diskutera bilderna med sofie. Efter många om och men så skall det testas göra ännu mera bilder, dock har vi valt ut en som skall användas på technichus i iaf några dagar, till att börja med. Skall nu ringa som ett tok till sune för att försöka få han att trycka illakvickt.

Tankarna borde idag vara sorgsna och gå till de som är vänner till jocke, och visst gör dom de.
Trots att hjärnan går som bara den. Känns nästan som om den snart kommer vrida sig runt min axel av allt arbetande. Men jag tror jag sitter säker ett tag till.
Hör hur kyrklockorna ringer nu och det vrider till i magen. ursch ursch


Försent att komma krypande nu

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 19:02:29 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Nu har ja insett de löjliga i situationen!
Sitter och grubblar över något som inte fanns...iaf inte på det sättet.
Jag försökte träffa andra men det var inte så lätt, jag försökte att tänka bort dig på alla sätt och vis.
Det är så dags nu att komma och säga vad du tycker och känner. Nu när det är försent.
Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt.
I'm going slightly mad!
Screw you!!!

Varför gör du såhär med mig, nu kommer våran vännskap att försvinna, gå ur intet och aldrig bli som förr igen.
Hur har du mage att säga allt det här men sen påstå att du ej vill förstöra något.
nej åh nej! Detta går jag ej med på. Ska försöka förtränga allt nu och låtsas att allt bara var en dröm.
Det mest fula är att låten ej kan släppa min hjärna, inte heller bilden...
tack och hej för mig..nu skall jag återgå till något vettigare

Här kommer ett smakprov

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 22:51:56 | I kategori: Våran vardag | 4 kommentarer


Fy satan vad onykter man var, men nog fan hade vi riktigt kul.
En maskerad man aldrig glömmer...
Kommer mer senare ska skratta ihjäl mig åt resterande 1179 kort från kvällen.
Ibland har man tur i oturen

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 20:50:19 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Jag sitter här med min andra kopp te på 1 timme och börjar bli lite frustrerad. Väntar på att alla bilder skall laddas in, vilket tar ett tag för låg på 1200 eller rättare sagt 1183. Det är bara att skylla på carro. Eller nej, vad säger jag. Tacka carro såklart. Hon gjorde min och tjejernas (pojkarna får räknas in till flickor idag) kväll oförglömlig. Kan tänkas att jag bjuder på en bild senare. Jag är såååå vacker. Nej nej åh nej, men ni står nog ut ändå. Ni får ju er ett gott skratt iaf.

jag hade inte mer att säga just nu, jag försöker bara att fördriva tiden så jag inte hoppar runt mina egna fossingar.

Men jag måste ju få skryta med att jag är på ganska god väg att sluta med kaffet. Dock överkonsumerar jag nu te i en sorts desperation att jag ska låta bli bryggarn. hoho...
hörs sen.
Puss puss

Fotosession i sista sekund

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 18:52:37 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Som vanligt när det hittas på något så är det i sista sekund. Men lika glad var väl jag för det. Fotade dem vi havet ute vid sälsten, vädret var inte på topp och idéerna låg lång bak. Fick dock till några bilder tillslut, och jag hade riktigt roligt. Ibland far mina idéer iväg långt och det slutar ofta med att det skrattas en hel del. Hon är duktig sofie, dock ska hon jämt få det till att det är jag som är proffset..men då fnyser jag bara åt na :)
Därefter åkte jag till Thomas och photoshoppade dem, lekte över dem till ett isflak istället. Fast vi och vi, var väl thomas som gjorde det, jag satt mest bara och påpekade:) hoho..och lekte med...ehm..axa (?) vacker dam och hon var riktigt leksugen. Hon trivdes med mig och ville verkligen ha min uppmärksamhet.

isflak är bra bökiga. Ska dock sätta mig och leta reda på en bättre bild nu, så vi får se vart dom hamnar till slut :D
Så blev det en skotertur hem och jag var riktigt nöjd!! jag ska tammefan ha en egen en nästa vinter. Inte en ända vinter utan mer!!
Vi hörs senare för nu skall det undersökas, och dricka te.
gokväll

Min "pappa" inte är min riktiga pappa.

Publicerat: 2009-03-15 Kl: 22:20:55 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


"Jag fick veta idag att jag bär på en stor hemlighet. Det kan ju inte vara något annat än en hemlighet eftersom jag inte berättat för någon annan, och det är faktiskt så pass illa att jag troligtvis inte har berättat det för mig själv ännu. Fast jag har diskuterat det med mamma och med t. Men jag vill inte berätta det nå mer, för allt kommer rivas samman och sönder. "


För mig skulle det spela oerhört stor roll om jag helt plötsligt fick reda på att min pappa inte är min riktiga pappa. Förresten, någon som vet om modern isåfall gör sig skyldig till något brott genom att lura fadern? Rör ju sig om extrema fall av grova bedrägerier enligt mig. Nja, nog preskiberat nu ändå men..ja.

Att helt plötsligt få reda på att mannen hon i hela sitt liv kallat far, inte är hennes biologiska pappa.Och vad kommer sen.. Jo, vilka är mina syskon. Ni fattar säkert ingenting. Men jag vill inte avslöja för mycket, just för personen i frågas skull.


Jag ser istället fram imot en bra dag imorgon. Gör du?


50 sanningar om mig

Publicerat: 2009-03-15 Kl: 15:27:51 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


1.  En av de värsta nån kan säga till mig är att jag är svag

2. Jag älskar att sova, jag hatar att gå och lägga mig
3. Jag har ordentliga ...nästintill farliga problem med att säga nej

4. Jag är nyfiken, så nyfiken att jag en gång ramlade ut genom fönstret med en kullerbytta när fåtöljen som jag hängde över ryggstödet på välte..

5. Jag tycker att (arbetar)muskliga armar och stora händer på män är grymt attraktivt

6. Jag är dålig på att höra av mig, fastän jag går och tänker på det

7. Jag får smått panik när folk frågar vad klockan är

8. Ibland känns det som att jag sitter utanför min kropp och iakttar samtalen jag deltar i

9. Somnar ogärna efter mitt sängsällskap.

10. Jag är duktig på att analysera

11. Jag älskar att shoppa

12. Jag är beroende av kaffe, dricker på tok för mycket.

13. Jag sjunger i duschen

14. Jag hatar att ha fel
15. Jag älskar att ha rätt

16. Jag är väldigt mån om min familj

17. Jag får mycket kärlek av min familj

18. Jag tror att allt händer av en anledning

19. Jag äger mer än 50 par skor

20. Jag har väldigt dålig kontakt med min äldsta syster...för några år sedan var vi jättetajta

21. Tackar aldrig nej till en flaska vitt.

22. Jag kan bli irriterad när jag hör olika ljud, såsom pip ifrån nåns näsa, om nån andas för högt eller smaskar vid matbordet.

23. Jag gillar inte att se feta fingeravtryck på olika ytor. (arbetsskada)

24. Vill helst ha det kliniskt rent överallt i hemmet.

25. Jag funderar alldeles för mycket, så mycket att jag till och med funderar på varför jag funderar så mycket.

26. Jag har bråck, enbart för att jag sket i mig själv genom att lida med både magkatarr och magsår.

27. Jag älskar barn och vill ha barn, helst igår

28. Jag är bra på att sätta mig in i andras situationer.

29. Jag är jätterädd för att förlora någon som står mig nära.

30. Har blivit arresterad en gång

31. Har bebis saker fast ingen bebis

32. Men har haft missfall

33. Jag gjorde min första piercing när jag var 12 år utan mina föräldrars godkännande.

34. Jag behandlar mina katter som små bebisar

35. Jag älskar att lusläsa josefins blogg och följa jontes utvckling(helt enkelt avensjuk på henne)

36. Jag jobbar och sliter, ofta mer än jag bör, i hopp om att någon ska uppskatta det

37. Jag har aldrig snusat i hela mitt liv. Faktiskt.

38. Jag äter både tradulan, tramadol och citodon men försöker trappa ner för att sedan sluta helt. (receptbelagt)

39. Vänskap är inte för mig hur ofta man ses, utan hur väl man förstår varandra när man väl gör det.

40. En mardröm är att mitt hem brinner ner

41. Jag får panik om jag tappar något, då jag är rädd att gå igenom min rehabiliteringstid igen.

42. Alla mina syskon är "halv" men jag ser dem alla som mina "riktiga"

43. Älskar att bli bortskämd,vem det än är av.

44. Är beroende av lakrits, ni vill inte veta hur jag blir utan(skyller detta på mamma)

45. Är rädd för döden.

46. Jag tycker att det är ganska mysigt när det åskar och regnar lite

47. Jag tror inte riktigt att hela historien om 11 september är riktigt sann

48. Det är sällan att jag blir arg, men om jag blir det så blir jag det ordentligt.

49. Jag har tagit upp kontakten med min förlorade vän sen 4 år tillbaka.

50. Jag hatar hamburgare men jag tycker dom ser jävligt goda ut på reklamen.


Ska man tänka med hjärta eller hjärna?

Publicerat: 2009-03-15 Kl: 00:29:24 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Att fatta de rätta beslutet. Livet är en lång resa genom kärlek och hat, besvikelse och tillfredställelse, liv och död.
Vi ställs hela tiden inför situationer där vi måste fatta beslut, somliga enkla andra svåra, vissa viktiga andra mindre viktiga.

Hela livet består således av beslut och att fatta ett beslut fel kan betyda att livet får en helt annan mening än om ett annat alternativ skulle ha valts. Vissa konsekvenser kan vara fördelaktiga medens andra kan vara förödande.

Jag har precis, som så många ggr förut tagit, nej rättelse=försökt, tagit beslutet att säga upp kontakten med min vän sen flera år tillbaka. Vi hade tidigare så mycket gemensamt, vi tänkte så lika.. men tydligen såå olika? Och nej, jag säger inte upp kontakten för att vi tänker olika utan för att våran relation tär på min livskraft. Jag är för snäll och har alltid varit det. Samtidigt så är jag så elak mot mig själv som fortsätter ta dina ord, som för mig är värd lika mycket som "vart är osthyveln?" just nu. Men som jag sedan sväljer och därefter vill jag ha dig kvar som min vän.


Kalla mig cyniker men kvinnor och män klarar till 80% inte av att ha ett nära vänskapsförhållande med varandra.
Männens naturkraft, djuriska instinkt dyker sedan in som ett brev på posten och förstör allt.Nu är det slut på gnällandet, har varit aldelss för mycket av sånt här på sistone. Jag har så mycket gott i mitt liv som jag borde prata om istället. det goda väger över. cirkus 97 vs 3 % sjukt att jag ändå mestadels nämner tragiska saker då?


Just bara därför måste jag hylla mina vänner en liten textrad.
Friends are angels who lift our feet when our own wings
have trouble remembering how to fly. 


Fel låt vann?

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 22:04:53 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag trodde aldrig att Ugglas skulle ta sig vidare till andra omgången i sin deltävling , jag fick fel.
Jag trodde inte att Ugglas skulle ha ens tillstymmelse till chans i andra chansen , jag fick fel.
Jag tror inte att Ugglas och "snälla snälla" har minsta chans whatsoever ikväll ,  jag fick fel.
Hon kom på en jätte bra plats. varför? VARFÖR VARFÖR?

Dock så kammade opera låten hem första platsen och vi har inte ens en tillstymmelse till chans att vinna i år heller.
Detta bombastiska opera-pop stycke är ett skämt så dåligt att det inte ens skulle kunna funka som publikuppvärmare på en kyrkogård.
Nej, nu överdriver jag. Men jag hade verkligen hoppats på Alcazar (!) ,Heat,Måns eller tilloch med EMD hade kunna vinna utan att jag hade öppnat käften.

Fredag den 13:e idag. Don´t play with knives today!

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 22:41:07 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja eller hur?
Ne, nu har jag slappat och tagit hand om mig själv och mina fossingar. Nu har hjärnan börjat fungera på riktigt igen. Dock vet jag nu att det inte bara var bakisheten som slagit sig på mig, utan även en förkylning :(

Jag satt och läste i en kompis blogg och jag blir så upprörd över samhället vi lever i idag. När ska detta ta slut. var tvungen att lätta hjärtat lite, ursäkta om det blir långt, brukar ha en tendens till det när det handlar om sånt här. Så sluta läs om du inte vill somna eller om du heter Thomas.

Man skaffar inte barn bara för att ha. Man måste tänka lite längre. Stabiliteten är viktigast. Jag skrev om detta i nått inlägg för inte så längesedan och ni kommer nog tröttna på mig för detta är ett ämne som kommer komma upp några ggr till om jag känner mig själv rrätt. För detta är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. 

Det viktigaste är att man är vuxen, alltså trygg i sig själv och vem man är, att man kan ta hand om sig själv och ett litet barn såväl känslomässigt som ekonomiskt, praktiskt. Varje dag och i varenda beslut som man fattar så måste man fåga sig själva: "Hur påverkar detta vårat barn? " etc etc

Jag tycker att man skaffar barn när man känner att man är redo att ge upp en ganska stor del av sitt liv, inte längre sätta sig själv i första hand, ta ansvar för en annan människas liv och ge den mod och stöd att bli en ansvarsfull självständig individ..

Känner man att man har ekonomin, tiden och framför allt orken, då är man redo att skaffa barn..
Oavsett ålder, det är inte åldern som avgör om man blir en bra förälder! Det spelar ingen roll varesig man är 20 eller 35.
Jag vet flera "unga" föräldrar runt om i min omgivning som är en jätte bra föräldrar trots att de inte har den "rätta" åldern. tex alexandra,emelie och många många fler. Även folk som just nu väntar barn och som kommer att bli en fantastisk förälder inom en snar tid. (josefin)
Ne, visst ett barn är inget man skaffar sig för att man är "sugen på det" eller för att det är trend att ha barn. När det uttrycks på det sättet så låter det mer som om man borde köpa sig en hundvalp eller kattunge? Snarare än att personen gjort ett moget övervägande och bestämt tillsammans med barnets pappa att de är mogna att ta ansvar för en annan människa i mååånga år framöver.

Jag har som många vet en oerhörd längta efter att bli mamma och jag anser själv att jag är redo. Jag kan erbjuda mitt barn en trygg miljö med massor av kärlek från både mig och Hans. Sen är det ju ganska många som har saker att tycka till om det men den enda som kan bestämma när jag (vi) är redo, det är vi! Varför ska vi vänta tills jag har fyllt 26 för att man då är i "rätt" ålder? Och för att man då skall ha levt "klart" sitt liv och gjort allt man vill göra. Vad är det som säger att man inte har nå liv när man har barn? Vem är det som sprider runt sånna knepiga ryckten om att livet tar slut då? det är då mitt liv börjar. Och vem är det som bestämmer när man är redo egentligen? JO VI! VI SJÄLVA! Jag är jätte ledsen över att vissa inte kan acceptera ett val men jag har valt att lägga det bakom mig. De som känner mig vet att jag mycket väl är redo och jag kan erbjuda barnet en trygg framtid. Varesig jag och hans inte lever tillsammans hela livet (vilket jag ändå tror att vi gör ;) ) så vet jag att han kommer vara den absolut bästa pappan som finns och vi skulle tillsammans göra det bästa för barnet (barnen) Vilket jag anser är det viktigaste.


Ja..det är en tid av hopp och förtvivlan. Det är de verkligen. Men nu har jag valt att lägga din åsikt på hyllan och istället glädjas med mina vänner! Tack och hej leverpastej 


Bakis och skakis

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 20:12:01 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarer


Nu har jag åter hittat tillbaka till mitt sanna jag och efter ett stort mål av kinamat så mår jag lite bättre.
Gårdags kvällen bjöd på en massa roliga aktiviteter och människor, hade grymt roligt! Tjejerna förgyllde min kväll, och tack till ann och sandra som idag hjälpte mig med den oerhört roliga städningen. Jaa..jag mår verkligen som jag förtjänar! Efter en timmes natt sömn så har dagen varit svår att lida igenom. Men efter städningen så placerade jag mig själv i fosterställning under täcket och begravde mig själv. Och nu har jag som sagt just inmatat en massa käk och skall placera fossingarna i ett fotbad och kurera mig.
Tack än en gång, tjejer! Ni förgyller mina dagar....

Bilder kommer senare.


O'ops I Did It Again

Publicerat: 2009-03-12 Kl: 07:06:02 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer

Britneys topp gick sönder i skrevet mitt framför ögonen på fansen under pågående konsert i  USA. En person i publiken fick den hela på bild då hon filmade med mobilen.
I slutet hör man Britney säga " My Pussy was hanging out.." då hon tror att mikrofonen är avstängd.

En and ,flera änder

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 20:01:33 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Jag var som sagt på träff med min kära vän idag, och vi hade lika trevligt som vanligt. Smockade i oss en massa god mat på Rutiga duken, vi fick så små koppar kaffe efter maten så vi gick vi därför vidare till Wirströms för att inmata en större kopp :)  Som om inte det vore nog tokigt så blev vi kompis med en and, mitt på stan. Han ville nog följa med oss på en kopp kaffe men han var lite trött i bena så satt sig och vilade istället. Förstår det, dom småbena kan inte orka mycket.
Vi pratade även om hennes, jaa..vad säger man? pojke,kille,grabb blivande...ehm, äh(!) Hennes Kärlek.
Jag är riktigt glad att hon har träffat han igen, för det verkligen lyser om henne när hon pratar om han. Det gnistrar i ögonen och jag skulle nog gissa att fjärilarna dansar chacha i magen på na. Och trots att det just nu är lite krångel pga att han inte har stake nog att lita på henne (av nån outgrundlig anledning) så lyser det ändå om henne när hon nämner hans namn.
Hur vet man om man kan lita på nån? ja, själv anser jag att i denna situation så handlar det till stor del om att den ena är osäker på sig själv och vill ej bli sviken. Men ger det honom rätt att dömma henne, bara för att "alla andra" har svikit han?
Är det kanske bara ett bekräftelsebehov som alla människor bär på eller vad?
Äh, jag anser iaf att det löser sig när de lär känna varrandra bättre :) jag hoppas det iaf.. För jag vill att hon ska vara lycklig. Jag vill att hon ska känna sig lika älskad som jag gör varje dag!

Bjuder föresten på två bilder på våran nya vän herr Anders Andersson
Också en bild på min underbara vän som jag önskar all lycka!! :P


                         

Bildbevis

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 19:37:38 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerLovade tidigare att visa hur mycket snö det har kommit på baksidan.
Såå.. tror ni mig nu när jag säger att jag inte ser mycket ut genom fönstret?Viktigare än tvätthögar och damråttor

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 09:34:52 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Att ha en familj, att ha vänner är viktigt för mig.Viktigare är tvätthögar, och damråttor. Det vet ni som följt mig den senaste tiden. Har sorterat om i mitt liv och kommit fram till att lugna ner mig med jobb och stress och istället rikta in mig på det jag håller kärt.

Ska idag in och äta lunch med min kära vän gabriella. Vi ska därefter utforska mcdonalds nya brickor och skryta lite.

Har ej hunit med min morgon runda därför måste jag nu skynda mig så jag iaf kan ta en extra promenad innan jag far in till centrum.

Fyll dina år med liv, inte ditt liv med år.

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 19:37:00 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Människor med mål och drömmar är nog något av det roligaste som finns.
Det är glädjande och inspererande med personer som kämpar för det de vill.
Speciellt sådana som varit på botten och kommer upp på toppen,
den där kämparglöden är fantastiskt underbar tycker jag.Idag kan jag inte skryta med att jag har gjort mycket. Morgonen började med en tallrik gröt och 20 minuters springtur.
Och nu börjar dagen lida mot sitt slut och har precis avslutat min 20 minuters tur.
Och det var allt jag hade att säga idag igentligen. Fast jag måste nog klaga lite över snön som bara fortsätter att komma.
Jag ser inte ut genom vardagsrumsfönstret snart. Ska ta en bild imorgon och visa, för jag kan tänka mig att ingen tror mig.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och avnjuta följande 3 program som står på tablån på 5:an. Imorgon blir det hårdare tag så bäst att jag vilar mig :) gokväll mina vänner


Kan kärleken bara ta slut?

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 21:39:04 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


En kär vän har fått de hemska beskedet att hans kärlek sen många år tillbaka ej längre är besvarad. Jag tror att det är rätt vanligt att känslorna svalnar av i ett långdistansförhållande. Man förändras under livets resa. Man har förmodligen gjort lite fel båda två och tappat bort kärleken på vägen. Det är oftast bådas fel. Man måste jobba på sitt förhållande och försöka att inte göra den andre illa. Ställa upp på varann helt och hållet. Men då är man båda också villig att jobba på sina egna fel/brister, och då kan man oftast rädda den.


Men när det inte handlar om det, när det går från svart till vitt och gråskalan ej finns. Från att ha levt ihop i så pass många år, från att ha byggt ett liv med hus, barn och en framtid till att ge upp allt? När ett samtal går från "jag mår dåligt", börjar te sig som ett "göra slut samtal". Och den gamla klyschan "jag har tappat alla känslor" och vägrar att jobba på förhållandet för att rädda det. Då är det hårt. Då blir man ju nästan förbannad.

Förr i tiden levde folk livet ut med varrandra, ja minst 90% av alla par. Idag ger alla upp, varför? snälla har nån det svaret så berätta för mig?? Visst samhället förändras och bla bla bla. Nej nu vill jag veta vad som orsakar detta? För jag vill inte vakna upp en dag och befinna mig i samma situation. Och vad gör jag, vad gör jag för att rädda min väns situation?


Jag vill göra allt i min makt för att allt bara ska vara en dröm. Denna vän har gjort allt för mig, denna vän har funnits för mig i vått och torrt och nu är det min skyldighet att hjälpa han! Varför jag anser att det är min skyldighet är väl för att jag inbillar mig att den tid han lagt på att hjälpa mig i mitt liv, den tiden tog han från sin familjsliv. Och ja, det låter säkert långsökt men det är verkligen en person som förtjänar detta minst av alla människor jag känner!


Slöa knivar är döden

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 18:35:57 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Skulle vara duktig idag och ha maten färdig tills hans kom hem. Jag hade ju trots allt min lediga dag och mycket tid över.
Men ack så fel jag hade.
"Alla" vet ju att slöa knivar är farligare än vassa och teorin bakom låter vettig, att den slöa kniven tvingar en att ta i hårdare för att skära och därför ökar risken för att skada sig. Men inte har vi slipat knivarna för det. Nej...
Som ni säkert förstår så lyckades jag slinta med kniven. Det sved till ordentligt och det kändes som om jag hade ett extra hjärta i tummen. Jag hoppade upp och ner av den kraftiga värken, gjorde så ont att jag var hundra på att hela tummen var av. För jag har under min tid i kök skurit mig en hel del ggr, men aldrig en sån smärta. Jag öppnade ögonen för att tittade på såret, mina ögon möttes av att alla fingrar satt kvar. Phuw..nu kunde jag andas ut.
Men blodet rann, lät tummen vara under rinnande vatten en stund och virade sedan in den i papper för att försöka stopppa blodet. Det blödde snabbt igenom och tog ännu mer papper och ännu mer och ännu mer. Helt plötsligt började jag må illa (och alla som känner mig vet att ja inte alls är särskilt känslig för varken blod eller andra äckliga saker) men allt bara snurrade och jag var tvungen att sätta mig ner. Drack ett glas vatten och efter en stund hade illamåendet lugnat ner sig, dock inte blödandet. 
Efter några timmar slutade det iaf. och maten kom på bordet. Men fy satan vad ont jag fortfarande har. Har blivit försedd med plåster nu men det är snart dags att byta börjar bli lite rött på fel sida.

Nu är hans iväg och tränar och svärmor kommer kanske hit lite senare, vi kanske hörs lite senare. Om jag inte får fullt upp..


Sandra dissar

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 10:32:12 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Krogen - Överskattat! Trots att jag fortsätter att gå på krogen, även efter att det varit lika tråkigt i så pass många år.
Orsaken är väl att man ska träffa de vänner som inte har förstånd att komma hem till en. Att man hamnar på olika fester och sammanstrålar där. Men jag önskade att det fanns en bättre krog i Härnösand för i dagsläget så finns det inte ett riktigt bra ställe. (detta kommer jag få rejält med skit för när jag går på jobbet imorgon :/ ) men ska sanningen fram så ska det.
Dom flesta går bara på krogen för att supa sig fulla och tillägger "dansgolvet är till för dom som inte har råd att sitta i baren". Då kontrar jag med "baren är till för dom som inte kan dansa". När jag går på krogen går jag inte dit för att bara dricka utan för att dansa med mina vänner, som jag inte finns chansen att träffa hemmavid. Det ända bra med krogen idag är att rökning på krogen helt försvunnit. och tackagudför detta, dock är denna dissning mer i nyktert läge då det är ett helvete att jobba uppi folk som bolmar. Därmed går vi vidare till nästa dissning

(Nu kommer rökande personer ta åt sig en massa och gnälla på mig sedan, förmodligen)
Rökning på offentliga platser -  Men detta är ej till mina vänner, för mina vänner har vett att inte bolma uppi folk som inte röker. Dock är jag oftast för snäll och mesig för att säga till men härromdagen så kunde jag inte vara tyst. En 13 årigtjej står och inmatar denna drog där jag sitter och väntar på bussen. Hon kommer sedan och sätter sig brevid mig och fortsätter röka, och som om det inte räckte så verkar hon medvetet sträcka på halsen och blås ut all jävla rök åt mitt håll!
Kan inte vara tyst så jag frågor hon om hon verkligen måste röka uppi mig?
Hon svarar kaxigt att jag röker väl vart jag vill, det är ett fritt land.
Ja, svarar jag, en sak är om du vill förgiftar dig själv men skada fan inte mig. Man kan ju ta hänsyn till andra också.
Hon gav i gengäld men att puffa ut ännu mer rök åt mitt håll och himmlade med ögonen.
Hon fortsatte därefter röka och hade inte mage att ställa sig upp och röka lite längre ifrån mig. Så jag, som inte röker är den som måste bestämma mig för att gå därifrån.

Ja, det brann för mig. Bara det att hon förmodligen bara var 12-13 år och kunde visa sån taskig hänsyn till äldre, bara det räckte.Alla vet att rökning är farligt och man får göra som man vill, men när det går ut över andra tycker jag att det är så respektlöst. När en av mina närmaste vänner går ut och röker följer jag ofta med, av egen fri vilja för att göra sällskap, så det handlar inte om det. Men jag står inte milimeter ifrån henne och drar in allt vad jag kan. Och hon, och likaså många andra tar hänsyn till oss icke-rökare. Men då finns de ju dessa undantag som gör mig så satans irriterad.
Den underbara dagen då jag väntar mitt barn kommer jag att om möjligt vara ännu aggrisivare än jag var härromdagen.

Förut klarade jag av rök mycket bättre. för jag hade inge val än att befinna mig i en rökig miljö dynet runt, men för ungefär 4 år sedan så har jag börjar utveckla nån sorts rökallergi. Inge allvarligt. Men är jag i ett rökigt rum där det inte finns mycket luft så tar det inte lång tid innan mina ögon börjar rinna och halsen täpps igen..
Men jag ska sluta dra detta nu, dock kan jag prata hur mycket som helst eftersom jag verkligen blev berörd av detta.

Sportlov  - Varför kan man inte få sportlov när man jobbar. Ja, sportlov,påsklov,sommarlov och jullov för den delen också. :) en onödig klagan men jag tycker det vore fantastiskt om så vore fallet.

Sen är jag ju nästan tvungen att ta upp en del av det som även har blivit mitt och t:s problem. Det vi ej är överrens om, dock nog det ända :)
Barn föder barn - Jag inte är så förtjust i att man skaffar barn när man är så ung. Det verkar vara en trend i dag att skaffa barn när man är så ung som 13-15 år och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag tycker att man ska tänka till en gå ng till, och även om man har "råkat" bli gravid så ska man ändå fundera över om man är så pass mogen att man klarar av ett barn och att ge denne en trygghet m.m. annars tycker jag att man ska tänka på barnet, att kanske göra en abort. Det är allt jag "begär" tänkt till en gång

Jag tycker inte att det är lika viktigt att man går ut skolan först som alla andra betonar mycket, jag menar, man kommer inte så långt på grundskolebetyg, och gymnasiebetygen kan man jobba upp enkelt genom komvux etc. Det är inte där största problemet ligger. Det är mycket man ska fundera på INNAN man skaffar ett barn. (och jag vet vad jag pratar om, jag har i många år velat ha ett barn. Och hade jag blivit gravid då så hade jag självklart behållt barnet) Men det är inte det jag vill upplysa här. Jag pratar om det barn som skaffar barn för att det är en trend.

Det är inte bra för barnet heller att stutsa fram och tillbaka mellan olika vuxna, olika hem m.m. De första åren är jätte viktigt att ett barn känner sig trygg. Sen tror inte jag att man är så mogen att ta hand om ett barn, man bor fortfarande hemma, man har oftast ingen ekonomi eller jobb. Har man släkt och vänner som är redo att hjälpa en så är även det en annan situation än den jag pratar om nu.

Det här med att man måste skaffa livserfarenheter, det är väl inte lika viktigt! Du kan fortfarande göra allt du vill göra när du har ett barn. men kanske missar du en stor del av ditt liv om du föder barn kring 13-15 års ålder och tar då igen detta senare, vilket OFTAST inte brukar bli så himla bra.

Gud så många som kommer hata mig för att jag skriver detta, och förmodligen kommer jätte många ta åt sig, vänner som ovänner. Men som jag nämnt 2 ggr nu, detta handlar inte om ALLA, så alla behöver inte ta åt sig.

Sandra börjar äntligen släppa på "måstena"

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 09:47:19 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Tro det eller ej, men igår somnade jag kl 20:00. Helt sjukt. Och det var nog inte pga att jag varit ut på lördagen, utan jag tippar mer på att det är för att nu har min kropp släppt alla spänningar och mina fruktansvärda "måsten".
Men det var riktigt skönt, dock vaknade jag vid 2 och var helt utsövd då, kändes det som iaf. Men jag tvingade mig kvar i sängen till kl.8 så har nästan sovit i 12 timmar, riktigt duktigt av mig!!
Och nu har jag slängt i mig en tallrik gröt och ska snart göra mig iordning för dagens spring tur.


Bakis söndag

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 17:59:57 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Nja, har faktiskt varit allt annat än det. Har ej legat i fosterställning för en gång skull, utan jag vaknade till liv vid 9 och var riktigt pigg. Och sedan dess har det varit full rulle. Vi har bla varit både hos svärföräldrarna men även hos min far och hans blivande fru. Men vi började givetvis dagen med lunch på donken. Och där fick jag det fina beskedet att företaget vårat låg på brickorna redan nu. Så jag röck med mig 2 st papper, och tjejen i kassan trodde nog jag var hel knäpp. Men ska ni på mc donalds så ta tid och läs lite om företaget mitt, dock har jag ju inte hunnit göra iordning hemsidan, men även det skall göras strax.

Hur som helst så var gårdagen jätte trevlig! Vi blev ganska många här hemma tillslut och en massa trevliga människor. Det dansades och sjöngs för fulla muggar..sedan for vi in till centrum och besökte krogarna, och självklart gör jag ett avtryck på bittens också. På gott och ont, då får man väl höra sen hur nykter man var. Försökte pracka på micke en subway macka på vägen mot bilen hem också. Han skrattade åt mig och jag hoppas inte han jobbar nästa gång jag jobbar.. :D kan bli lite småttpinsamt men men har man roligt så har man!!
Tack för kvällen iaf!

Nu skall jag vara duktig och springa en liten stund så man förbränner bort lite alkohol som ligger kvar i kroppen.
Har en jobbig vecka att se fram imot. Nu blir det sena nätter på bittens, men det är ju faktiskt bara en vecka. Och tack för det. :) Hade jag inte varit kalas igår så hade jag kanske sluppit, men jag är för snäll, aldelss för snäll.

Ett glas vitt tack!

Publicerat: 2009-03-07 Kl: 13:29:03 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Ja, äntligen får jag ta mig ett glas ur dunken som har stått i kylen hela veckan och gjort mig så satans sugen.

Nu ligger vi utslagen i soffan efter att ha vräkt i oss mat från subway. Jag, hans och lassemaja.
Skall snart gå och ta en dusch så man kvicknar till.

Ha en trevlig kväll, för det skall jag ha!

Grabbarna grus

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 23:27:42 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Pojkarna kom ej hem med nån ny skoter men jag fick en fabulous dinner av baby när hockeyn var slut vilket för mig passade ännu bättre än en skoter. Svårt att mätta mage med skotran. Därefter for vi till simon och hjälpte han med golvläggning, eller ja..hjälpte och hjälpte, jag avnjöt ett glas rött plus en gnutta lingonsprit, medans larry och hans hjälpte simpan med golvet. Vilket tillslut, märk mina ord, tillslut blev bra :) Men dessinnan vek jag mig av skratt tusen ggr!! Sen måste jag ju bara berätta för alla ovetande, hur ointresserad ni än här, simon är en riktig hajjare på folkdans! :D han sysslade med det förut, och jag önskar verkligen att nån trevlig själ där ute kan kontakta mig och berätta att dom har det på film. Måste nästan ring amanda och höra med dom om det finns nå bevis material hoho..

Därefter skjutsade vi lars till stan för att sedan hämta upp oden och därefter lämna av dom hos ekman. Och efter denna tripp for vi återigen in till stan för att hinna med ett litet besök hos mammsen. Men nu är vi äntligen hemma igen.

Under besöket hos simon bestämdes även att det skall kalasas här hemma imorgon kväll, vilket enligt mig verkar ypperligt. Så beslöt mig för att genast sms ak och meddela detta. Skall höra runt om nå fler damer tänker göra mig sällskap så det inte blir för grabbigt men det brukar ju ordna upp sig.
Så, dags att krypa i sängs. Trots att klockan bara är barnet så gäller det att passa på, har inte fått chansen att sova innan 2 annars pga jobbet. Så det uppskattas.
god natt mina vänner godnatt

Varmkorv

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 12:17:26 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Dagen flyter på som vanligt, klockan är snart halv 1 vilket innebär att Hans snart är hemma igen, hemma för att sedan åka igen. Han och lars är och tittar på skotrar. :) Sedan bär det av för att spela hockey. Själv sitter jag här och tänkte faktist göra så lite som möjligt. Funderar dock på att klä på mig och ta en liten tur kring skoterspåret, risken är väl bara att jag blir påkörd av nån galning (inga namn nämnda)
Ska först slänga i mig lite mat, en ganska stark känsla säger mig att kylskåpet är ganska tomt. Men det gör inte mig något, för igår kväll hittade jag varmkorv som jag nu ska steka bitar. Finns inge godare!
Humm..är det all lyxmat som tillslut fått mig att må pyton, och nu nästan kräkas på allt som heter gratäng och oxfile.

Kossa, du är en jävla kossa

Publicerat: 2009-03-05 Kl: 21:51:20 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag blir så besviken på att vissa kan säga så mycket i fyllan men sen är det glömt dagen efter. Det du säger mig nu blir lika betydelsefullt som "vart är mjölken?". 
Jag känner mig såå jävla sårbar när jag sagt precis som jag känner och när jag menar varje jävla ord och så får man sån tystnad i gengäld, då blir man totalt förkrossad...
Jävla skit! jag är ju den starka tuffa tjejen som har bestämt sig att möta världen och ta allas klagomål, men NEJ inte dina, inte den här gången...heller.  Vi har känt varrandra i snart 4 år, shit, helt sjukt! 4 år och vi har fortfarande samma problem? Varför kan vi inte bara prata rätt ut, istället för att prata i gåtor och linda in allt i bomull, till slut vet vi inte själva vad vi säger och menar.

Varför i helvete slutar jag inte bry mig om dig? Varför sjunker jag så jävla lågt? Jag blir så förbannat trött på mig själv att jag inte ens vill se mig själv i spegeln just nu. Jag tänker att den här gången blir det annorlunda, men jag bara faller tillbaka i samma gamla hjulspår hela tiden. Varför? Åh! helst av allt vill jag bara bryta kontakten, men det klarar jag inte, det är jag för feg för.

Ja, inte blev det nå te iaf. Det blev irritation istället!!!


Hopp och förtvivlan

Publicerat: 2009-03-05 Kl: 19:36:10 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


För ett par år sedan trodde jag att man kunde bli gravid om man missade ett endaste p-piller. Nu vet jag att så lätt går det inte. Trots att man genom ägglossningstest pricker rätt på dom fertila dagar så är chansen oerhört liten, knepigt igentligen. Men sant! 
(Och lyckas man så är det inte det lättast att få den jäkeln att hålla fast..Missfall är väldigt vanligt. En  av tio graviditeter slutar med missfall, merparten de tre första graviditetsmånaderna.)
Även om man har ägglossning så är det bara ca 40% Om man har regelbundet samliv kan kvinnan i praktiken bli gravid under en period av 4-5 dygn varje månad. För majoriteten så handlar det dock om en två till tre dygn per månad.Vissa har en oerhörd tur!


Det är en tid av hopp och förtvivlan.


Goda vänner är varandras livlinor

Publicerat: 2009-03-05 Kl: 17:11:28 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Träffade en gammal vän idag, nej! rättelse!!! inte gammal, jag träffade min kära vänn idag. Vi tog en fika på de gamla kära wirströms och pratade om både ditt och datt. Mycket datt faktist :D hehe.. Trots att vi haft det dåligt ett tag så flöt pratet på nästan löjligt smidigt, precis som det skall vara när man träffar en vänn man inte sett på länge, allt är ändå nästan desamma. För vi är riktiga vänner :) Hon är en av dom mest ärligaste och en av dom trevligaste jag känner på denna planet.
På tal om goda och gamla vänner..Fick en flashback nyss, såg en kommentar på ett inlägg och plötsligt börjar jag tänka på bajs. Haha.. Det är nog ingen annan än vi som förstår det där, jag har även många andra roliga minnen tillsammans med denna tjej..Men som med alla andra så har vi glidit ifrån varrandra, men jag är ju här nu, här och redo att möta världen igen.. Jag hoppas bara alla mina "gamla" vänner är redo att möta mig trots mitt  lilla uppehåll från omvärlden.

Träffade även jossiposy på stan med emelie, lika söt mage fortfarande om inte möjligt sötare, skulle ge allt för att byta!! :)
knäppt va?

Skulle ju åka och kika på bröllopsklänningar idag, men ack, de hade stäng pga att de är sportlov och damen tagit sina barn och dragit till åre. SUCK SUCK SUCK Så det får bli nästa vecka istället.
Så ikväll tänkte jag bara ta det lugnt och njuta av mitt "nya" liv. Försöka lura hit, eller tvinga hit T på en kopp te när han fjantat klart framför datorn. Brukar sluta i att det rinner ut i sanden, men nu är jag tjurig gosse! ;)


Ur ont uppstår alltid något gott

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 15:18:38 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Mina tårar rinner ner för min kind, men detta är något jag måste göra, något jag måste förklara. Efter att ha läst min väns blogg måste jag berätta jag är så illa tvungen. Jag måste lära mig att prata. Därför är denna blogg mitt första steg till förbättring.Önskan om att en liten en skall bo där inne är större nu än nånsin.Jag tror att det tog ganska lång tid för mig att egentligen förstå vad som hänt så mycket hände på så kort tid. Och så detta, allt kom som en jättechock och det kändes väldigt svårt. Jag tror inte jag är ensam och jag vet att det är en känsla som många har haft.
Men jag hade jättesvårt att hantera min känslor. Men ur en aspekt var det en jätte bra sak för det förde med sig något gott. Men det har tagit lång tid för mig att komma till ro och samla kraft för omvärlden och se denna goda sak. Det har tagit tid att bearbeta men jag står nu på benen och är beredd att möta världen.

Jag tror jag värdesätter saker och ting på ett helt annat sätt nu. Jag värdesätter mina kontakter mycket mer, mina vänner och min familj. Under en tid tog jag varje dag som den kom och kände att jag vill försöka göra så mycket som möjligt av varje dag för att inte hinna tänka detta ledda till att jag till slut krachade, magen sa ifrån. Magkattar och magsår blev värre och jag får nu leda med bråck förmodligen resten av mitt liv.De senaste halvåret har det varit tungt för mig att försöka blanda känslan av att ta varje dag som den kommer med att leva ett "vanligt liv" med jobb, pluggande och ha en sambo och ett hus. Det blir inte lika mycket tid över till annat. Det känns som jag sviker löftena jag har gett mig själv och mina vänner.
Det känns som jag står i skuld till så många människor samtidigt som jag vet, eller nej. Jag tror, att om jag bara hade pratat om mina problem så hade dom funnits där för mig för jag vet att jag har så bra vänner. Jag önskar bara att jag inte hade svikit dom. Men jag ville inte vara en belastning, för det kändes som om så många andra hade problem och varför skulle då lilla jag ta upp mina?

Men som jag tidigare nämnde, jag är nu redo att möta världen. Och min vän, du vet vem du är. Jag hoppas du står vid det du säger och ger mig en chans. Och det gäller även alla andra, men jag kan inte ta alla steg själv på en gång..Men med er hjälp når vi slutet.


Fröken mycket att göra goes mindre att göra

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 11:39:42 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja ni hörde rätt!! jag ska trappa ner.
Och jag lyckades trots min pessemism bocka för en till sak på min "att-göra-lista" igår så dagen känns inte lika stressande som igår. Just därför har jag och Hans legat i sängen hela morgonen. Kan inte minnas när vi hade tid för det senast.

Men, har jag bestämt mig för att trappa ner med jobb så ska jag tammefan hålla det också!  Nu ska jag ta tid för mina vänner och min familj innan det spårar ur helt.
Just därför sitter jag nu och funderar på att tacka nej till det tre extra veckor som börjar nästa vecka, jag har egentligen stor nytta av dem men jag känner att jag måste följa läkarens råd och även mina vänners.

 
Fick förresten ett "önske sms" imorse av Therese. Och jag följer aldrig sånna där saker men jag fick en känsla av att detta borde jag göra, så nu ska vi bara se om den slår in.


Dags att springa ner till tvättstugan och slänga in min jacka i tvätten så den hinner torka, för som jag förstod är den redan jätte skitig.
(men det var faktiskt inte jag som envisades att köpa den vita, så det är okej)

Glöm dina bekymmer det kommer nya imorgon

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 22:07:50 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag ligger i soffan och funderar över livet..funderar över vad jag kan ändra på.
En sak är ju att jag saknar min gamla vänn. Vi tappade varrandra på vägen mot vuxenlivet men fann därefter varrandra, trodde jag. Sen sa jag att jag skulle ringa en kväll för nån månad sedan men var tvungen att skicka ett sms och meddela att jag inte riktigt hann med mig. Vi skulle upp på en 30års fest och planerna hade ändrats några timmar vilket ledde till att min tid inte alls räckte till. Så meddelade som sagt genom sms att jag inte hann ringa men att jag skulle höra av mig senare mot kvällen.
Kvällen gick och det dracks en hel del vin. Jag glömde helt bort att ringa. Detta var tydligen det dummaste jag nånsin gjort :( för pga detta så pratar vi inte längre...Och jag tänker på det här så ofta. Varför varför varför sa jag att jag skulle ringa. Jag kan ju nu såhär i efterhand se att jag skulle ha sagt, jag ringer imorgon. För vem som helst kan ju lista ut att tiden inte skulle finnas när man är på en 30 års fest.. men men vad gör jag nu åt detta, jag verkar redan vara uträknad ur hennes liv. Först och främst för att hon inte svarar på sms och att hon pratar med andra och inte mig. Jag ska nu inte sitta här och tycka synd om mig själv..för det är ju mitt fel och det hjälper inte att klaga.

Jag bjuder istället på lite bilder från vinprovningen vi hade i torsdags.
Det är riktigt svårt, men väldigt intressant. =) Liten inblick hur vi lever

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 21:16:44 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarerOm jag ska snacka en massa om våra projekt här hemma och så, så kanske ni vill få en liten inblick hur det ser ut.
Här kommer lite bilder:
Här är sovrummet som snart är helt färdigt.KöketKöksbordetVardagsrumVardagsrum bardelHallen vid burspråketToan uppeBarnrum1Barnrum 2FotostudioFotostudioTvättstugan


Hjärnan spelar mig ett spratt

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 19:04:48 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


vart skickar man in en önskan om att dygnet skall innehålla fler timmmar?
Är det bara jag som känner att åtminstonde 4 timmar saknas varje dag och för att inte tala om natten, jag hinner inte ens somna så ringer klockan och det är dags att kliva upp.

Idag hade jag planerat att hinna med så himla mycket, jag är ju trots allt ledig hela dagen, och nu sitter jag här och klockan är snart sju. Och jag kan härmed bocka av 4 av de 10 planerade sakerna.

[x] Hälsat på mormor&morfar (så nu går de 4 dagar innan de börjar gnälla att vi inte hälsat på dem på länge.)
[x] Bakat kärleksmums och kladdkaka (så jag kan mätta magarna på mina kompisar som hälsar på.)
[x] Hämtat paketet som legat på ok i flera veckor och som gett mig 3 påminnelser.
[x] Gått igenom räkningar och även betalat dem
[ ] Städat fotostudion
[ ] Gjort färdig de uppsatser som ligger på hög, och som inte krymper för att jag skjuter på dem eller snarare gömmer dom i barnrummet.
[ ] Målat listen på fototapeten i sovrummet.
[ ] Skickat in bidraget till bartendertävlingen.
[ ] Tvättat den enorma tvätthögen som inte heller bli mindre för var dag som går.
[ ] Rensa korten och skicka iväg de som är beställda.

Summan av kardemumman är nog kanske att jag har för höga förväntningar på mig själv. Kanske måste krympa listan något men hur skall jag då hinna med denna vecka?
 
Ja,  hur som helst så ska jag gå ner och köra igång en tvättmaskin, så är jag ett steg närmare till att få bocka av hälften av mina krav.
Men helst vill jag somna, då kommer baby hem snart..nu är det så mycket som 4 timmar innan han är hemma och det är nästan outhärdligt. NEJ! se så jag gnäller över 4 timmar och vissa får inte träffa sina älskade på "verkliga" evigheter.. Suck dags att skärpa sig.  Och förhoppningsvis får jag bocka av fler imorgon. dock har listan en tendens att växa allt eftersom dagarna går.


Du kom som en ängel från himlen till mig
Dina ögon så vackert lyser.

Jag ser en själ fin så jag ryser.

Du är som havet en varm sommarnatt.

Du är min egen lilla skatt.

Du skänker mig kärlek, tro, hopp och skratt.

Både dag och natt.

Jag kommer för alltid vilja ge all min kärlek till dig.

Ditt hjärta är så varmt och underbart.

Jag i dina armar för evigt vill stanna.

Du är allt jag någonsin kan önska och vilja ha.

Hos dig vill jag för alltid stanna kvar !

Jag älskar dig


Är vi egoistiska?

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 19:30:27 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Är jag knäpp, är vi knäpp? 
Ena sekunden funderar jag över hur vi ens kan tänka tanken, andra  så känner jag mig så egoistisk.Love is always patient and kind.

It is never jealous.

Love is never boastful or concieted.

It is never rude or selfish.

It does not take offence and is not resentful.

Love takes no pleasure in other people's sins,

but delights in the truth.

It is always ready to excuse, to trust, to hope,

and to endure whatever comes.


I believe that everything happens for a reason

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 18:53:18 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarer


Jag tror att allt händer av en anledning, saker går fel så du kan lära dig något och förbättra dig.
Människor ändras så du ska kunna släppa taget om dom. Du tror på lögner så att du tillslut ska lära dig att inte lita på nån annan än dig själv, nej.=) Men för att du ska lära dig att inte vara så godtrogen. Och vissa saker faller sönder så att bättre saker kan sättas ihop..

På tal om det. Hade en riktigt verklighetstrogen dröm inatt. Och den vet jag inte hur jag ska tolka. Trodde du kunde ge mig ett svar när jag sände dig ett sms men där var det lika tyst som alltid!

Jag och Gabbis träffade Jossan på stan härromdagen, och även i lördags, då jag även mötte mia.
Det verkligen lyser om Josefin. Gravida utgör nån inre frid och kraft som tar tag i en och gör en så glad.
Iof. så blir man alltid lika glad när man träffar henne. Hon är så skön den tjejen, alltid lika roande. Men det har hon alltid varit. Vet inte riktigt varför vi slutade umgås egentligen men jag antar att även det hade sin anledning..
Det var även riktigt kul att träffa mia, har inte sett henne på evigheter dock var det inte så lätt att föra en konversation med henne..hon var lite drucken men lika söt som alltid.. hehe

Och sen beror det väl på att så mycket hände i mitt liv just då. Och fröken-mycket-att-göra goes ännu-mer-att-göra.
Dock planerar jag nu min tid mycket bättre! Så jag ska försöka ta upp kontakten med folk som har glidit mig ur händerna..


Do you know what?

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 18:37:50 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


life is pretty good sometimes..

Och även idag! Trots att det fortsätter att snöa och trots att mitt huvud snurrar och ryggen skriker efter hjälp.
Ja trots detta så är jag ganska nöjd.
Jag har mina underbara vänner runt om kring mig som bryr sig om mig, jag har min familj som jag älskar skyhögt och som gör allt för mig. Jag har ett jätte vackert hus som jag trivs oerhört bra i. Jag är inte världens rikaste i penga väg men skulle man kunna mäta rikedom i kärlek så vore jag rikast.
Ja, ni förstår..

För er som inte känner mig så väl eller som inte har sett mig på ett tag (pga att jag varit totalt uppslukad av tävlingar) så måste jag uppdatera er kring ämnet och stolt berätta att vi vann i Härnösand och vi vann i Sundsvall SÅ VI SKA ÅKA TILL STHLM!!!

Välkommen till min nya blogg

Publicerat: 2009-03-02 Kl: 18:22:04 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer 

Meningen med att skriva blogg är ju för att jag vill dela med mig om mina djupare känslor & tankar till framförallt mina vänner. Andra kanske inte bryr sig så mycket om det jag skriver. Jag skriver även för min egen skull..


Jag tänker väldigt mycket, på allt. På min framtid & på det som har varit osv... Jag behöver skriva av mig i bloggen. När folk skriver bloggar så brukar det handla om vardagsproblem, kärleksproblem och vänskapsproblem och alla tankar kring detta. Det behöver inte vara problem man skriver om ens. Man kanske vill berätta någon rolig händelse som man vill dela med sig av som hänt i ens liv. Sen finns det "dom andra" som inte är sådär jätte positiva. Vi som mår dåligt av olika anledningar och som måste skriva av oss för att inte problemen ska läggas på hög. Annars exploderar jag.


Som ja sa förut, jag skriver en blogg för min skull också, för att jag kanske nångång vill gå tillbaka och kunna läsa om det i framtiden. Det är ju sånt som är roligt, att kunna läsa ens blogg i framtiden. Och det jag skriver är inte speciellt elakt mot någon, så om ni vill ta del av mina känslor & tankar, sluta missförstå mig & ta åt er! Erkänn att det jag skriver är inte speciellt elakt...? Om jag svär någon gång, det är upp till mig. Men svordomar är inget personangrepp!

Tack för mig och fortsatt trevlig läsning


RSS 2.0