En jätte tom säng

Publicerat: 2009-05-29 Kl: 23:54:59 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Veckan har varit lång och fylld av massa roliga saker. Och nu är det fredag och jag är helt slut. Har laddat batterierna idag.

Det är så jobbigt att sova ensam! Vardagen blir så satans tom utan dig här!! :(
Jag vill inte gå och lägga mig igen..

Ett mycket kärleksfullare inlägg

Publicerat: 2009-05-25 Kl: 18:52:20 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, här sitter jag nu, på altan och blickar ut över mina nyutslagna körsbärsträd. Synd bara att man inte får njuta av dem längre. Förra sommaren kändes de som om de bara blommade nån dag så vi får se när dessa faller till marken. Det ser ut att bli rikligt med körsbär i år också, mycket gott! Skall dock försöka hinna med att göra nå saft i år iaf. Jaa..fåglarna kvittrar och solen går snart ner bakom träden. En klarblå himmel med nästan förvånansvärt få moln lyser upp..kan man bli annat än glad? Nästan sjukt poetisk också men det bjuder jag på.


Vi köpte med oss en pizza hem idag..förmodligen första gången detta år jag äter pizza. Men det får gå an när blomplantering väntar. Har satt alla lådor utefter muren och har även häng upp två amplar vid dörren och genast ser det betydligt vackrare och somrigare ut. Nu väntar jag bara på mammas godkännande. Hoppas tageteserna och penséerna hinner slå ut rikligt innan dom kommer hem. Dock skall jag nu slita mig från avnjutningen och istället gå vidare mot nått inte alls lika roligt, pluggpluggplugg. Fast jag ska inte klaga. Jag får läsa om allt det jag är intresserad av, alla saker jag tycker är både intressant och roligt. Så nog ska jag sluta klaga. Om det hade varit som förr att jag var tvungen att sitta med matte, engelska eller svenska, då hade jag förmodligen sedan länge hängt i snaran. Men nu lär jag ju mig verkligen någonting också...Tänk om man hade varit så intresserad av "vanliga" ämnen i skolan då hade man tammetusan gått ut med massa mvg, men nog är jag nöjd ändå. Inget jag spelar på nu ändåså.


Så sagt och gjort. Nu väntar böckerna, gokväll så länge


Maktgalna mytomaner

Publicerat: 2009-05-25 Kl: 09:39:35 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja de finns det många av! Sjukt bara att jag stöter på varrenda jäkel. I lördags fick vi se en vakt som lekte med makten, men som dock bara blev patetisk. :) Lars brukar, som alla andra människor blinka ibland..sisådär ett hundratal ggr per dag. Men på svensson är det inte tillåtet. Då blir man utsläng. Han har nog aldrig varit så nykter på krogen och så blir han utslängd. Haha..sjukt patetiskt. Och att sedan vakten skall ljuga om saken låter ju bra knäppt, eller? vart är världen på väg?

Mamma, emlan och anders njuter av den enorma värmen på kreta, och dom mår riktigt bra. Dom ringde igår för att göra mig avis och det lyckas dom med. trots att vi har en jävla hetta här med så låter det underbart när barnen dyker i poolen och dom vandrat iväg på marknad och strosat. På tal om det så får jag itne glömma att fara in till firen på hemvägen.

Vaknat till liv

Publicerat: 2009-05-23 Kl: 12:31:15 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, det krävdes 2 älskade damer för att få mig att vakna till liv. Kroppen har varit i total dvala sen jag kom hem. Tror mestedels det att jag äntligen kan slappna av lite gör att kroppen gått ur varv. Hjärnan har känts sönder mosad likt en banan eller som ett stort moln som bara vill flyga iväg. Men igår tog jag mig ur denna dvala, for in till stan och umgicks med mina älsklings tjejer. :) Vi snackade en massa minnen, vilket nästan får mig att gråta av skratt. Sedan tog vi en sväng på bittens. Jag och emma avnjöt bittens alla alkoholfridrinkar medans madde mixade in nån öl eller två emellan. Man blir nästan beroende på nå vis när man träffar folk man inte umgåtts med på länge. Ett beroende likt alkohol eller nikotin. När man får det igen så känner man vad man har missat och man blir helt tokig.Jag skulle kunna ta hem dom och bosätta dom i varsitt barn rum här hemma. Möjligtvis låsa in dom så som inte kommer ut heller. Dock skulle nog calle inte bli så glad på mig då. Och madde skulle jag nog inte kunna hindra från att sticka till sthlm om det så vore en tegel vägg hon satt bakom. Hursomhaver är det iaf skönt att få träffa dom igen.

Vakna till liv gjorde jag också imorse. När mercan satt i gång och tjuta på högsta nivå. Sprang runt som en idiot och letade dosan men hittade den inte. Till slut gick den på "sparläge" och jag kunde pusta ut. Men några minuter senare så börjar det spöregna, vilket fick den att utlösa igen. Sucksucksuck..ringde till hans och jocke, helt utan resultat. Båda mobilerna avstängda. humpf...ringde lars men han hade ingen aning om vart pojkarna befann sig. Tillslut, efter lite mer än en timmes tjutande och tomatkinder så fick jag tag i hans och det visade sig att han stoppat på sig dosan. Men nu är den i mina händer tillsammans med nyckeln, där den skall vara. 
Har nu vräkt i mig lite sallad från igår och skall nu äta upp min sista mango. Vilket gör mig ännu mer nervös. Sista mangon innebär abstinens. Ne..kanske inte riktigt så allvarligt. Men mangon är min kära nu. Nästan så jag skulle kunna låta den gå före lakrits. Nja...vid en andra eftertanke, var det nog att ta i. :)

tjolahopptjolahej nu ska jag kicka igång en tvättmaskin och fortsätta se lite barntv.  

Frestelser

Publicerat: 2009-05-21 Kl: 19:12:55 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Jag har inte orkat lägga in några bilder från trippen i sthlm än men det kommer förmodligen imorgon. Tiden räcker inte till för mig då de ända min kropp vill är att sova. Tokjobbigt. Dock ska jag gå ut på en prommenad nu så jag får i mig lite luft. Jag har stängt ute alla människor idag. Haft både mobil och hemtelefon avstängd för att få lite egen tid.
Det är väldigt lätt då man tror att saker inte är ömsesidigt.
Men så fort det visar sig att det är ömsesidigt då slår det till hårt åt hjärnan!
Jag vill vara ditt stöd men samtidigt vill jag så mycket annat..


och tji, där fick jag

Publicerat: 2009-05-21 Kl: 12:48:10 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


bara för att jag kände mig lite nöjdare och gladare för en stund sedan.


kanske var det en olyckshändelse

det känns som att det börjar klarna lite nu.
eller snarare - jag börjar inse att det kanske inte finns något att förstå. det kanske verkligen inte finns en förklaring till det som har hänt. kanske var det inte särskilt genomtänkt.
jag tror inte det blir något mer nu. det finns inga svar att få. bara att släppa taget och gå vidare. även om inget egentligen har sagts så känns det som att det sista ordet ändå har blivit sagt.

ingen vet varför och ingen kommer någonsin att göra något åt det.
 

Inget irriterar mig eller gör mig så besviken som en massa tomma ord. Det verkar som att ingen längre vågar göra verklighet utav sina drömmar eller stå för vad dom säger. Har man sagt en sak, varför backa ur? Tomma ord
 


Home sweet home

Publicerat: 2009-05-20 Kl: 06:02:24 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja då var man hemma igen då. På gott och ont. Jag ska berätta allt om resan för er men jag måste först sova ut en stund. Senast jag låg i i säng var för lite mer än 24 timmar sedan. Och nog måste jag ladda in lite bilder också, för denna resa kan inte beskrivas med enbart ord. Jag kan inte ens beskriva den häftiga upplevelsen nog med det. Men som jag sa så måste jag nu snarast trumpla in i säng för nu skrattar jag bara åt allt och alla..
Godnatt! Eller..ja Godmorgon :)

Är jag lika lättknäckt som knäckebröd?

Publicerat: 2009-05-16 Kl: 12:40:42 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Det känns lite meningslöst. what a waste. om det inte finns någon anledning, vilket slöseri. det är så himla onödigt. jag får tänka att allt sker av en anledning. kanske är detta livets sätt att le mot mig. att radera någon, rätt så tidigt att det blir så skonsamt som möjligt. istället för och fortsätta något som kanske hade gått åt helvete flera gånger om. det vet jag ju inte. men fortfarande. jag vill ändå att du hör av dig.

Detta var en slut citat på mitt klagomål. Vill inte vara den som klagar en massa..Men samtidigt känner jag att jag vill få ur mig så mycket..


Skall ta mig en dusch snart och sedan börja packa lite inför sthlmsresan.
Jag borde njuta av sommar/vår värmen som gassar på min altan idag. Skall senare också bege mig hem på middag hos mammsen. Dom åker ju på torsdag och jag kommer ju precis hem innan så blir som ett litet hejdå.
Skjortan är struken och slipsen hänger framme. Så nu skall jag som sagt bara packa resterande saker. Jag och Gabriella räknade ut att vi bara behöver 2 väskor plus alla stora saker som vi skall försöka slå in i morgon. är lite nervös över att bilen kommer gå sönder eller något sånt, bara för att jag verkligen har världens otur just nu. Skall även försöka hinna med och klippa mig innan jag åker. Hade varit fantastiskt om jag hann med det..Så skall ringa fröken ikväll och höra om det finns tid för en snabb toppning :) hans är iväg och grejar med bilar, idag igen. Blir lite ovan att sova utan honom så pass många nätter. Är inte van vid det. Men det löser nog sig. hehe..Nä! här kan man inta sitta nu, skall ta med mig datorn och flytta ut mig på altan istället. soolooong
allting är som vanligt men inget är som förr...
En grå skugga ligger över allt jag gör.
Jag är aldrig helt och hållet tillfreds.
Aldrig helt uppe i stunden.

Allt jag gör känns krystat på något vis.

And once again it amazes me

Publicerat: 2009-05-16 Kl: 11:51:37 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag sitter än en gång och tänker på det, nu när jag ändå fått lite svar på det hela. Och jag förstår inte!
Ett svar som "vet inte vad jag ska säga,mår dåligt..förstår inte mig själv." Känns ganska glasklart

Det är så obegripligt. Vad fan hände?! Om någon vännskap borde gått att pussla ihop igen borde det väl ändå varit vår? Vår vännskap, helt utan problem. Vi har inte haft en sån vännskap att det inte funnits minsta lilla gnutta till bråk eller konflikt. Du har funnits där för mig, jämt! Och jag försöker, försöker verkligen finnas där för dig när du har det jobbigt. Men det går bara inte nu. Inte när jag tvivlar på vem du är.
Hade jag bara fått skälla ut dig hade det nog vart klart sen. Eller så hade jag varit tvungen att glida med..glida med och låta "ödet" ha sin gång. Då hade allt vart tillbaka till det vanliga igen. Så blev det inte. Det är jävligt konstigt....

Allt med oss är fucking förvånande. Hur det blev och hur det inte blev.
Måste ju bara betyda att vännskapen och tilliten som vi hade för varandra inte var så stark? Varken hans eller min. Tyvärr. För om du nu mår så dåligt nu. Vem pratar du med om det. För mig ringer du då inte.

När allt kommer omkring så är det inte alls konstigt att jag känner att det fortfarande inte riktigt är över. Det är ju helt klart det eller alltså, det känns litegranna fortfarande som att det KANSKE kan lösas ändå. Bara vi ses. Samtidigt kommer det knappast hända. Jag är splittad.. Det är  nog försent.

Och på söndag tror jag att jag får det slutgiltiga slaget i magen. Vilket inte alls passar mig. Sämsta valda tillfället. Det kommer kännas som faaan. Jag kan ju lika gärna förberedda mig inför setbacken jag kommer ha nästa vecka. Den kommer nog vara major (!), med djup förtvivlan och ångest. Slut slut slut. Slut på allt, finito. Det blir bra för mig att få in det i hjärnan..Förstår igentligen inte varför jag bryter ihop så pass mycket. Skulle det vara hela världen? skulle det vara några problem..vad tappar jag? Ja, förutom känslan att alltid ha denna människa att prata med, luta sig tillbaka mot och bara veta att han finns där och tröstar och löser mina problem.
Satan så självisk jag låter! Men jag är nämligen inget bra på det här. Det blir bara någon halvkonstig, smått komisk sörja. Någon värdelös halvmesyr som lika gärna kunde kvitta. Att få ett svar nu hade varit så mycket lättare.
Just break down already! Ta en dag eller två och gräma sig över det. Och sen är det klart. Inget mer efter det. THE END.
Palla långdragen, utdragen negativitet. Pessimism. Det räcker nu. Enough!


Luft kan göra underverk

Publicerat: 2009-05-15 Kl: 20:35:55 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Förvirringen igår kväll ledde till att jag bestämde mig för att gå ut en sväng, Vilket resulterade i 3 timmars promenadande runt ramsås. Luft och ensamhet kan göra underverk, men icke igår. Tankarna blev bara fler och sämre. Ska det bli såhär nu!? Jag börjar tvivla på vissa svar, vilket bara gör saken mer kompilcerad. Ursch..du skulle nog aldrig kunna förstå hur hemsk jag känner mig just nu. Hur hemsk jag känner mig som låter mig luras så..
Men nog om det, skall nu läggas bakom mig och blicka frammåt mot allt fantastiskt som väntar mig.... =)

Idag har telefonen gått riktigt varm. Mestadels nyfikna jäklar. Folk har påpekat försäljningen av resturangen hela dagen. Vilket stör mig litegranna egentligen. Varför ska man ta det mig? Ja..klart jag vetat om det läänge. Men vad har det med saken att göra. Vad jag gör med min vetskap har väl ingen betydelse. har man ett förtroende så missbrukar man det ej. Jag kan ju iaf passa på att önska den nya ägaren lycka till!   
Trots att jag är sjukt glad för eran skull så måste jag erkänna att det kommer att kännas konstigt. Att inte kunna gå upp till er, bara ta en kopp kaffe och snacka skit. Eller göra smörgåstårtor,bufféer eller helt enkelt bara vara, har blivit en vana. En vana under 8 år som inte är så lätt att bara sudda ur. Men missförstå mig inte nu..som jag sa är jag sjukt glad för mammas och anders skull, sjukt glad! Och vad passar inte bättre än 2 veckors underbar vistelse på världens finaste plats. :)


Är detta verkligen sant? ;)

Det går ej att göra något gjort, ogort.

Publicerat: 2009-05-14 Kl: 18:42:19 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Det var nog den längsta bilresan i hela mitt liv. Hur kunde det bli såhär? Jag satt helt bedövad, som ett stort frågetecken. Jag pratade, rörde mig och tänkte men det var liksom inte på riktigt. Som om jag stod utanför och tittade på mig själv. Eller snarare skrattade åt hur patetiskt det ibland kan bli. När jag klev ur kände jag hur mitt blod rusade runt i kroppen. Jag svär att jag kunde känna minsta lilla blodåder. Blev tvungen att sätta mig ner på trappen. Och allt kändes som om det skedde i slomotion. Tårarna rann och huvudet kändes som om det skulle sprängas!

Hur tar man tillbaka något man sagt? Det kan man ju aldrig göra? Spola tillbaka bandet. Gör det snälla gör det.
Allt kommer vara som vanligt. Jotjena!!? 
 

Räknar ner

Publicerat: 2009-05-12 Kl: 18:15:31 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Ja, dagen blev helt okej, trots en jobbig morgon. Efter en helt vansinnes sjukt lektion mötte jag upp gabbis på stan. Så blev en tripp på stan med henne och ida och frida. Knepigt det jämt blir när vi inte setts på ett tag. Vi blir som tokiga på stan. Var säkert i varrenda butik och provade kläder, ja jag vet, härnösand gör man på 5 minuter. Men inte vi, inte när vi plogar runt. :D haha...

Och nu sitter jag här med min stora kopp kaffe. Lakrits teet är fortfarande inte påfullt. Och jag kan inte hålla mig borta från bryggen. Kan man verkligen bli beroende av kaffe? nja..det tror jag ej. Jag tror snarare att det blivit en sån inrutan sak i mitt liv och jag är sämst på att bryta vanor. Men det gick rätt bra ändå ett tag. Och jag tror, om jag sköter mig med resten av alla saker så borde jag ju få mig några koppar per dag? eller har jag fel?

T har inte hört av sig än..men hoppas det gick bra för han. Ska nog kanske höra av mig snart och se...(höra)

Tiden går emot mig

Publicerat: 2009-05-12 Kl: 07:50:17 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, fy tusan vad den springer iväg.

Imorse, eller snarare inatt, närmare bestämt klockan 3 började oliwer spy igen. Hans fick kliva upp och ta hand om det eftersom han ändå får lite mer sovmorgon än mig. Men efter det kunde jag inte somna om. när klockan var 6 så gav jag upp. Klev upp och satt mig framför tv. Skrattade igenom en halvtimmes americasfunnieshomevideos. Därefter njöt jag av 'vakna' som vanligt.

Nu är jag rätt så pigg men magen "kurrar" som ett tok. Det går nog över lite senare. Skall släppa ut kissarna nu innan dom blir tokiga.
godag

Stress stress och åter stress

Publicerat: 2009-05-11 Kl: 20:38:13 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag är helt förstörd! Magen kommer att hata mig efter dessa 2 veckor. Som om det inte vore nog illa redan.
 
Idag är det måndag vilket betyder att om precis en vecka sitter vi i sthlm och jobbar på för fullt inför presentationen.
Ursch! Jag blir helt yr och skakis. Nästan ingenting är förberett. Eller visst, jag målar ju och planerar för fullt men resten löser sig ju inte själv direkt. Och jag har blivit lämnad med allt på mina axlar, igen. Jag vill bara förtränga allt så det försvinner. men jag vet mycket väl att det inte fungerar. :(

Som om det inte räckte med allt annat som händer runtomkring just nu? Är det karman som slår mig tillbaka efter allt gott jag gjort? Ja..ehm..knepigt, det går inte ihop!! Gokväll

 

Älskade söndag

Publicerat: 2009-05-10 Kl: 13:41:57 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Första sovmorgonen på lääänge! Var väl behövligt.
På jobbet igår ropade dom ut oss och gav oss en massa ros och applåder. Dom ville tacka för allt vi gör för dom och berätta vilket toppen jobb vi gör varje gång. Känns skönt att höra att dom är nöjd. Det får en att jobba ännu mer och bättre.

Nu på förmiddagen har jag bara suttit och läst på inför mitt prov på måndag. Är så sjukt less så vill bara spy böckerna som kostar mig en förmögenhet. Tog nyss en paus och gick ut och la mig på altan för att koppla av. Dock störde musik så enormt från fotbollsplan att jag inte kunde tro det var sant. Pratade med hans i telefon och han frågade om jag kunde sänka. När jag berätta att det var dom där borta som spelade kunde han inte tro mig. Men han kommer väl hem snart så får han höra. Gick hur som helst in och tog mig en kopp varm choklad, som snart är kall..
Har slut på lakrits te och får därför dricka chokladen för att avstå kaffet.

hörs senare...

Ny design

Publicerat: 2009-05-09 Kl: 00:07:51 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Ja, det här betyder inte att allt blivit grått och trist. Absolut inte! Har slagit lås på mina känslor för en stund medans jag pillat på detta. Vad tycker ni, blev det bättre eller sämre? 
Men vet ni, nu är det dags att hoppa i säng om jag ska orka upp imorgon.
Godnatt  

Perfekt att avnjuta en känslosam kväll

Publicerat: 2009-05-08 Kl: 22:04:44 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarerIf God had a name, what would it be
And would you call it to his face
If you were faced with him in all his glory
What would you ask if you had just one question

And yeah yeah God is great yeah yeah God is good
yeah yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home

If God had a face what would it look like
And would you want to see
If seeing meant that you would have to believe
In things like heaven and in jesus and the saints and all the prophets

And yeah yeah god is great yeah yeah god is good
yeah yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
He's trying to make his way home
Back up to heaven all alone
Nobody calling on the phone
Except for the pope maybe in rome

And yeah yeah God is great yeah yeah God is good
yeah yeah yeah yeah yeah

What if god was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
Just trying to make his way home
Like a holy rolling stone
Back up to heaven all alone
Just trying to make his way home
Nobody calling on the phone
Except for the pope maybe in rome


Tackgodegud

Publicerat: 2009-05-08 Kl: 21:58:29 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Ja. Massa klagomål. Som väntat. Men denna vecka har jag inte haft tid att svara i telefon, inte haft tid att umgås med min älskling, ne, ingen tid över till något. Och äntligen är denna vecka slut. Tackgodegud för det!!
Vad har hänt den senaste veckan då?
Man hamnde på storbild i tidningen då man blandade drinkar och pratade i vett och etikett till ungdommarna. Vilket jag helt och hållet släppt nu, hatar ju att komma på bild. Bakom kameran trivs jag bäst!! Men lyckades dra mig undan ganska bra så det accepterades.
Vad jag dock inte kan släppa är att nån Emma sålde ut hensviks jätte fina möbel för bara 350:- och sandra missade det. Så himla typiskt att jag VARJE dag tittar på blocket efter dessa möbler men just denna vecka då jag har så mycket att göra att det stiger mig åt huvudet. Just denna vecka då säljer en härnösands bo min möbel! Och för ett skammlöst pris! Gah!!! :(
Begravningen är över och jag stör mig så satans på att denna stan fortfarande ståtar med sitt fina "skvaller". Hur har man mage att snacka runt om en person som precis gått bort? Och hur kan man bedröva deras nära och kära med samtal?!
Läste även att det har härjat nån chokladvandalist i stan. Trodde först det var elise men kom på mig själv att hon inte skulle göra något sådant dumt. Hon äter upp den ju! :)
Josefin verkar trivas som mamma och jag längtar till jag får komma och smyga mig på dem och se den vackra skapelsen.
Hugo kickar runt i gummans mage så hon inte får sova. Hoppas han slutar snart. Måste få tid över nästa vecka att umgås lite. Redan för lång tid sen vi sågs:) hoho...
Madelene har blivit väldigt åsidosatt av mig denna vecka...även hon. precis som alla andra. Och ångesten börjar krypa inpå mig..Hon är sååå långt bort och allt bara blir tok. När jag har tid har inte hon tid och tvärtom. Tråkigt...Jag vill inte att hon flyttar dit ner ju! Hon har varit borta bra länge nu och det får räcka. Hur skall ja kunna stå ut ännu längre?
Ursch..blir aldelss tårögd då jag tänker på alla som bara flyttar härifrån nu. Ida min lilla stumpa vill ju ner till sthlm en sväng hon med...blä!!! varför gör ni såhär jäntor. Jag vill ha er alla nära, nära nära!

Ursch! Man märker att jag verkigen är trött nu. Trött och verkligen haft världens jobbigaste vecka!
Sitter här i mörkret och tycker synd om mig själv..Bäst att sluta skriva nu för känslorna svallar över!! :(


Söndag är en veckodag...

Publicerat: 2009-05-03 Kl: 21:10:57 | I kategori: Våran vardag | 4 kommentarer


..som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska solgudinnan Sol, och det är precis vad vi har njutit av idag.
Vi klev upp tidigt och for iväg till stevie och tina. Var kul att få träffa barna, en evighet sedan sist. Dock ser man vad tiden går när dom växer så det knakar. Vi åkte iväg på kramfors vårmarknad och kikade lite. Barnen fick åka massa karuseller och hoppa i hoppborg. Träffade även linda där, som även hon njöt av vårvädret. Både jack och ida vägrade gå ifrån karusellerna men jag,emlan och hans åkte på dollar en sväng därefter intog vi mat hos sylos. Efter måltiden åkte vi hemöver och rensade ur ena barnrummet som nu har blivit träningsrum/drinrum. Ett alltiallo rum helt enkelt..Alla saker som inte används eller passar in nånannanstans fick hamna där :) Sedan bakade jag årets första rabarberpaj, dock frysta från förra året. Men lika gott ändå. Ja..det är dagen i snabba drag. Har inte så mycket mer att säga just nu...Det kryper i hela kroppen och jag vill så gärna bara skrika rätt ut

curious

Publicerat: 2009-05-02 Kl: 18:56:19 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Anonyma kommentarer är väldigt onödiga! En signatur är välkommen.
Är väl bara för att jag är så nyfiken. Fast i detta fall för att jag så gärna ville svara på den utan att blotta ut mig för mycket!

Lyckorus i hela kroppen

Publicerat: 2009-05-02 Kl: 18:51:53 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jahapp..Jag har fortfarande inte förbättrat mig med uppdateringen. Men vid det här laget har ni nog vant er..Det får komma som det vill just nu helt enkelt.
Torsdag och valborg. När jag slutat for vi hem och tog en snabbdusch för att sedan inta tacos med Marina, Markus, Jonny och carina. Ja..en kväll med fullspäckade tokigheter. På gott och ont. :D
Därefter besökte vi bonsjöhöjdens brasa. Mycket folk. Jag och baby värmde oss så nära brasan vi kunde. :)
Vi tog sedan en långprommis hem och kröp ner i sängen.

Fredagen blev det middag hos mammsen. Lika gott som alltid. Skagentoast till förrätt och därefter oxfilé till varmrätt. Lyxlyx. Anders bjöd även på en drink de komponerat igår. I min smak. Syrlig och fräsch. Anders komenterade även min blogg och han är tydligen en trogen läsare. Vilket är riktigt roligt. Dock tycker jag han är ruskigt dålig på att ge mig kommentarer. Han tyckte jag hade lite mycket särskrivning eller rättare sagt felstavning. Men det anser jag är charmen med en blogg. Jag sitter inte och komponerar en uppsatts eller en bok. Jag vräker ur mig tankar och känslor rätt upp och ner. Annars blir det lätt så krystat och tillgjort. Men för din skull min vän så kan jag försöka läsa egenom det jag skriver när jag får tid. :) fast dock tycker jag han själv också borde ta och skaffa sig en blogg. Vore fantastiskt roligt att ha att läsa. Skulle vara en av mina 10-i-topp sysslor, att läsa om hans tankar, och kanske lite då och då få sig lite skratt kring hans historier som säkert skulle prägla sidorna. hehe..

Lördag, fasten det käns som söndag. Man blir så himmla dagvild när de far och ger oss massa röda dagar. Tokigt, men dock bra med lite extra ledighet. Jag och baby for in till stan och inhandlade en kostym till han. Bra och prisvärt! Därefter for vi till mormor och morfar för att installera nå grejor hans gjort till honom. Vi intog lite fika på altan och njöt av sommarsolen. De bjöd på mat så vi blev kvar lite längre..När vi for hem så, håll i er, tappade vi avgasröret. JA! suck! Så jäkla typiskt. Men hursomhaver så kom vi hem. Och nu har jag fyllt ut jord i alla blomlådor på uppfarten så jag känner mig lite duktigare. Magen har mått jätte bra idag och jag har ett slags lyckorus i hela kroppen..det kryper i fingrarna och jag måste nog sysselsätta mig med något. Är helt ensam. Hans har åkte upp till garage i ramvik för att svetsa tillbaka underdelarna på bilen. Så tiden går rätt så långsamt.

RSS 2.0