Regn regn och åter regn

Publicerat: 2009-11-30 Kl: 20:49:01 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Det är ingen idé att man glädjer sig åt de ynka snöflingor som kommer för dom försvinner lika fort. Tänk om regnet kunde försvinna istället.Så var en ny dator på plats i huset. Jätte roligt att få en utgift på 6000:- när julklapparna ännu inte handlats färdigt. :( buhuu.. Hoppas iaf att denna håller i minst 5 år den med. Men det där med en ny telefon och den nya tv:en känns just nu väldigt avlägset. Kan ingen snäll människa skänka mig lite pengar?Medans denne konfigurerar så skall jag kolla på alla idioter på ullared. :D


1:a advent

Publicerat: 2009-11-29 Kl: 19:58:39 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Och det ända som saknades kom igår kväll - snö.

Idag har vi intagit massor av goda tilltugg tillsammans med diverse glögg varianter hos mamma och anders. Detta till stor belåtenhet!! :) Ovanligt va? 
Mitt förslag - att detta blir en årlig grej? 

Efter den rediga frukosten begav vi oss ner på julmarknaden, som inte alls var till samma belåtenhet. Det är precis som med allt annat i denna stad. Det blir bara mindre och mindre och sämre och sämre..

 30+

Publicerat: 2009-11-28 Kl: 00:11:43 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


å hör och häpna en riktigt trevlig kväll. Varning, jag börjar bli gammal! Tur att grabbarna i baren iaf drog ner medelåldern lite, och jag och ak då också. :) För egentligen kan man nog inte räkna in personal riktigt..

Dags att hoppa i säng. En ny dag imorgon. Fylld med festligheter. Godnatt!

Och tack lisa för toppen bra mat! ;P Om du nu mot all förmodan läser detta..
Dock inte särskilt överaskad, det var väntat.


Jul, jul, JUL!

Publicerat: 2009-11-27 Kl: 13:58:49 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, det närmar sig med stormsteg! Jag har idag fixat med tomtar och även placerat ut ljusstakarna. Nu fattas bara snön!

Även denna helgen är fullspäckad. Förutom all smyckes tillverkning som skall göras färdig så blir det ikväll amadeus med släkten. Imorgon födelsedagsfika på dagen och släkt middag på kvällen och på söndag blir det advents glöggprovning hos mammsen. 
 


Jahapp

Publicerat: 2009-11-26 Kl: 08:47:10 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerHär sitter jag nu, på min lediga dag och väntar på att telefonen ska ringa. Nog kunde jag ligga kvar i sängen iaf..trots att jag nog inte skulle kunna somna om..Men detta är lite drygt! RING RING RING!!
Funderar på om jag ska gå och göra iordning lite frukost. Vilket får mig att tänka på kaffe och min nya önskan..jag vill ha en perkulatorbryggare. Det blir så gott kaffe i den. Kokkaffe och perkulatorkaffe är godast. Och eftersom vi kör kok på jobbet så har jag lessnat på den (lite jobbiga) metoden så genom utslutningsmetoden så återstår perkulatorn..Det är ju också lite jobb med det men va fan. Nångång ska man väl sluta vara lat?


Nu är läkarn 45 minuter sen med sitt samtal och jag börjar bli lite nervös. Kanske är det nå fel på min telefon så han inte kommer fram. För det är ju inget ovanligt...Men vad kan jag göra. Jag har ju inge nummer till han direkt. Så nu gör jag lite frukost för att fördriva tiden. Hej...

Klagomur

Publicerat: 2009-11-25 Kl: 11:02:11 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Nu är det meningen att ni ska tycka lite synd om mig.

Låter förmodligen jätte fjantigt men jag har sjukt ont från provtagningen igår. Förutom alla det tusentals test dom tog så tog dom ju även 3 miljoner rör med blov från mig. Okej, nu kanske jag överdriver en smula, men idag känns det mer som om det antalet vore troligt med tanke på hur ont det gör.

Jag har tagit massor av blodprover i hela mitt liv så jag vet vad jag pratar om när jag säger att dom måste ha gjort nå fel.

24 timmar efter så är det fortfarande rött och svullet:


Då kastar vi ut datorn..

Publicerat: 2009-11-24 Kl: 12:10:10 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer..genom fönstret!!!!

Så dog hårdisken på datorn och tro om jag blev förbannad!!?
Dock ska jag inte klaga, vi har ju haft den i 5 år. Fast det senaste året har den åkt in och ut på lagning oftare än den varit hemma. Men nu gav den upp rejält. Så nu blir det till att punga ut med massa pengar på en ny datorn. Vad glad man blir då va? Som om det inte räckte med utgifter nu runt jul? Den där tv:n jag kikat på ligger nu låååångt bort :( BLÄ!

24:e är det idag också..vilket innebär att lönen snart dimper ner i brevlådan men även att jag har besökt doktorn på förmiddagen. Dom har stuckit mig blå. Tror dom tagit alla prover som finns att ta. Svar kl.8:00 på torsdag. Soooom jag längtar tills dess!!!! Nu måste jag fortsätta jobba så jag kan köpa mig en pissny dator. När jag nu ska ha tid att åka ner och göra det. Torsdag kanske? Nån frivillg som vill göra sällskap?


Posten må hata mig

Publicerat: 2009-11-23 Kl: 12:26:24 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarerVarje vecka möts jag av en överfull och proppad brevlåda med massor av reklam som ostrukturerat tryckts ner i den.
Ungefär varannan, ibland bara vartredje dag lyckas jag komma ihåg att hämta posten, vilket innebär att den istortsett alltid är så överfull att hälften hänger ut och är dyngsurt av allt regn. Hur ska man kunna komma ihåg (ha orken) att hämta posten varje dag?


Idag gör all träning sig påmind. Träning och hemsk servering igår. Förutom värken i låren så kan jag knappt lyfta armen. Och det beror inte på svininfluensainfektions spruta. För den har jag inte tagit, än.Nu ska jag påbörja några av beställningarna av smycken.

Söndag igen

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 21:37:35 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Är det jag eller går veckorna sjukt fort nu?
Jag hinner inte alls med mig i allt jag ska göra.

Idag på förmiddagen kom pappa&marina på kaffe. Dom hade med sig lite matbröd och bullar. Mycket uppskattat! :) På eftermiddagen var de då dags för jobb..Och jag må säga att det var den värsta serveringen på myyyyycket länge! Att vara 2 pers på 60 gäster med fatservering går inte. Okej om man sitter i en fullgod sal men att tränga in 60 pers i ett rum där det i vanliga fall är trångt med 40, anser jag bara vara dumt. Men äntligen är jag hemma och vi har vräkt i oss marängswiss. Snart dags för en välbehövlig dusch och sen sängen! Ryggen skriker efter värktabletter efter denna kväll men bättre att jag hoppar i säng.

Godnatt
 


Ibland stämmer saker sjukt bra!

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 22:57:50 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerSÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.


Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Dop

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 22:37:29 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarerDå var pöjken döpt då. Carl Hugo Karlsson blev namnet. Han var så stilig och duktigt så. Gnydde på lite i mitten men annars var han riktigt duktig. Malin läste en fin dikt som siv andersson har skrivit. En sån sjukt duktig diktare. Vilket fick mig att tänka på att jag skulle leta reda på hennes sida. Ni får se sen varför :) Men nu ska jag först kika igenom bilderna för att skicka iväg dom till emsan.
 


Då var det klippt

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 09:40:05 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Var in till tessan igår och klippte mig. Blir alltid lika nöjd. Hon vet vad jag vill ha. Kapade rätt mycket för mitt hår växer så satans fort nu för tiden. Lämna även halsbandet till na, plus lite kläder som hon ska få prova ut. Tror hon uppskattade halsbandet. :)

Idag blir det dop så jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Tänkte hinna med en sväng med madde på stan innan. Dessutom måste jag höra om fröken behöver mer hjälp med dukningen. Först och främst ska jag lägga kamera batteriet på laddningn så jag kan skjuta ordentligt mycket kort idag! Vad kvällen bjuder på vet jag inte än..Men det visar sig nog ;)


Den oranga levererad. Idag åker den gröna & svarta. Den rosa blir till veckan.


Smyckestillverkningen

Publicerat: 2009-11-18 Kl: 19:53:52 | I kategori: | 1 kommentarer


Blir en egen sida för smyckena här:
http://aggerydsandra.blogg.se/smycken/Till Therese

Annhelen kanske?

Till Madde

Till EmmaKan inte somna om

Publicerat: 2009-11-18 Kl: 05:08:00 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jahapp, då var det nästa problem då. Tänk att jag aldrig slutar klaga.
Jag har legat å vridit & vändt på mig i sängen i nästan precis 2 timmar nu. Jag kan verkligen inte somna om.  Så jag bestämde mig för att acceptera faktumet och kliva upp istället. Acceptera att jag inte kan somna om och att jag kommer att ha fått för lite sömn inatt. Jag kommer att få en jobbig dag idag men det kan lösas till viss del med kaffe och dylikt. Det är inte hela världen! Jag är ju faktiskt ledig. Hade jag legat kvar och stressat ihjäl mig själv hade jag bara blivit tokig, eller tokigare än vad jag är. För då blir jag bara stressad över att jag inte kan somna och så kan jag inte somna för att jag är stressad.

Såå..Godmorgon mina vänner, och er jag inte känner! :) 

Tårar-i-ögonen-söt

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 23:20:24 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Hur söt får man bli?
Kanske inte världens bästa sångröst, men vad mer kan man begära av en 4åring?

När jag ser henne kommer jag att tänka på en annan liten stjärna, connie talbot
som också gick långt i Got Talent programmen. :)Ny hobby

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 21:57:57 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Det tillverkas smycken på löpande band. Det tog ett tag innan man fick in känslan och stannsningen blev rak men nu blir jag faktiskt nöjd med många av dem. Nu skall jag tillverka några till mina närmaste vänner. Det blir mest för träningsskull för att se om det är något jag kan fortsätta med. Imorgon skall jag åka ner och köpa lite fina pärlor och gnister för att piffa upp det ännu mer. Skoj! :)


Lite sneak peak på påbörjade smycken:
1.2.3.4.

5.6.7.


För er som är nyfiken/undrar närmare vad bilderna föreställer.
1. Stort hjärta som kan stansas plus litet hjärta med text 'made with love'
2. Stansbar stav med högklackad sko
3. Två stansbara tags 1 mindre och 1 större
4. Stansad budskapsring med 2 tags (en stansad med 'hans') plus litet rött hjärta
5. En stor stansbar tag med änglavinge
6. Budskapsring (stansad=love) med stansbar tag
7. Budskapsring (stansad=love) plus stansbar tag & 2 babyfötter

 Mitt verktygskit

Whatever happens - happens

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 19:35:25 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Förmiddagen spenderade jag med friday och på eftermiddagen tog vi en sväng på dollar med syster. Hittade massa tomtar som jag ville inhandla men vet hur reaktionen på herrn i huset skulle bli - Han tycker vi har nog med jul saker och har redan gjort klart för mig vad han tycker om att jag redan plockat fram julkartongerna. Jag vill börja julpynta nu ju!! Det är ju så mörkt ute och det skulle göra så mycket med lite ljusstjärnor och ljusstakar  som lyser upp i fönstren och kanske lite tomtar lite utspritt över huset som ger den där myspysiga känslan. Är jag ensam om att längta till julen redan nu? Okej, förutom gabbis då. :)

Hursom så skjutsade vi hem syster och blev bjudna på mat hos mammasen. Och där går man ju aldrig tomhänt ifrån huset. Idag fick vi med oss inlagda rödbetor och syltade trattisar. Mumma..
Nu ska jag trotsa eljuspårets lampor och regnet som öser ner och bege mig ut på en rask prommenad. Fast först måste jag se halv 8 hos mig. Och sen blire till att rensa ur lite trassel i mina smycken..Trisseltrassel. Måste köpa nån smart grej att förvara smyckena för att undvika detta:


Tack Anders! :)
Sometimes we need to stop analyzing the past - stop planning the future - stop trying to figure out presisely how we feel - stop deciding with our mind what we want our heart to feel - Sometimes we just have to go with ..... Whatever happens - happens.


det var då ett himla tjöt

Publicerat: 2009-11-16 Kl: 21:14:37 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


värst vad alla ska vara dömande då. Många som tycks ha åsikter om vad jag förväntas jag göra?

Det blir inte mycket bättre uppdatering än så här just nu. huvudvärken avtar ej så hela jag känner mig totalt borta och det dimmar för ögonen. Så nu ska jag äta lite mango som älsklingen skivat upp åt mig ;P


Dagensmåltid: Kassler med risotto alaSandra.


Efter regn kommer solsken

Publicerat: 2009-11-16 Kl: 13:01:51 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer
Inte i Härnösand. Det regnar konstant nu, dag ut och dag in. När ska det ta slut egentligen?

Lust

Publicerat: 2009-11-15 Kl: 17:10:46 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Ja, lusten att gå ut och gå när regnet öser ner är inte stor. Jag sitter hellre inne, tänder några ljus och njuter av nederbörden från skyn på avstånd.
Om jag hade haft en billy så hade jag iaf kommit ut, då hade jag måsta. Fast egentligen måste jag nu också..Bara det att det är så himla lätt att skippa nu. Nä, jag slänger mig i soffan och väntar lite så kanske det avtar.Katterna är inte allt för glad att billy varit här 2 ggr denna vecka. Undrar när dom ska vänja sig vid hundar?


Vilodagen

Publicerat: 2009-11-15 Kl: 17:02:51 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Ja, det är väl det söndagar är till för? Men här hemma har vi allt annat än vilat idag.
Idag har vi istället verkligen brutit mot jämställdhetens regler. Hans tog sitt förnuft till fånga och bestämde sig för att göra en storstädning, jul städning enligt han - Allt från att byta sängkläder till att rensa i lådorna under bordet. (Ni förstår jag är sådär jätte smart att jag har lådor, eller korgar under bordet. Där de konstigt nog alltid samlas en massa skit) Så eftrer att han har flugit runt här som en vante så luktar det nu riktigt damsugningsrent här hemma. Jag tänkte att jag kunde vara duktig jag med så jag bestämde mig för att rensa ur klädkammaren men jag kom inte längre än att jag öppnade dörren, och vände. Det sket sig ordentligt med andra ord. Det är kläder precis överallt, i stora högar som nästan rasar bara man andas på dem. Vilket gör att det inte alls går att hitta de kläder man är ute efter.
Så nu ska jag efterlysa någon som kommer hit och rensar ur detta kaos. Kan tänka mig att betala en lite nätt summa och sedan får personen i fråga göra va den vill med de kläder som skall hivas. För det är en hel jävla del. Just nu kör jag det systemet att jag inte ens lägger in något där utan alla de kläder jag använder mest dom ligger i en stor hög nere vid sängkanten istället.

Så istället vattnade jag blommor, diskade och städade badrummet - Läs: sorterade mina smycken :) Men även fixat iordning ett album med ca200 kort.

Husets svart hörn är detta. Har bestämt mig för att leta fram nå snygga tapeter och några snygga hyllor och ge klädkammaren en hel makeover när jag ändå ska slita ut alla kläder.Communication

Publicerat: 2009-11-15 Kl: 02:14:53 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Mitt nya ledord: Komunikation

Hädanefter ska jag reda ut mina problem genom att föra fram dom i ljuset på en gång och säga vad jag tycker och tänker istället för att gå runt och må dåligt över saker som oftast kanske endast är missförstånd. Jag är expert på att göra en höna av en fjäder och går oftast runt och mår sjukt uselt under tiden..  
Missförstånd bygger oftast på bristande kommunikation. Berätta vad du är glad, ledsen, bekymrad, missnöjd med och vad du villska vara annorlunda. Sen får det väl bara bära eller brista, men alla har rätt att tycka och tänka!


Glatt besked

Publicerat: 2009-11-14 Kl: 10:17:30 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Nu blir det tammefan i mig en ny telefon. Jag står inte ut med detta krångel! Lovade mig själv att det inte skulle bli en sony eriksson igen, dock har jag nu fastnat för en sony ändå. Men detta en lite dyrare än vad jag vanligtvis lägger ner på telefoner, vilket jag vill inbillar mig är det bästa för att dom ska fungera riktigt! :) Speciellt med min otur. Den som det lutar åt nu är en Sony Ericsson T715, den rosa såklart. Och sen en snygg klocka till..En MBW-200 Sparkling Allure kanske?

 
Tid

Publicerat: 2009-11-14 Kl: 09:59:04 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


47 dagar kvar till Nytt år, 39 dagar kvar till julafton, 28 dagar kvar till Lucia, 29 dagar kvar till maddes födelsedag, drygt två veckor kvar till 1:a advent, 10 dagar tills sjukhusbesöket, några minuter kvar tills jag måste se till att göra något vettigt av denna dag också. Livet rullar på...


Nu kommer de glädjande beskeden på löpande band. :)
Tänk om, tänk om..ja tänk om det kunde bli så perfekt!!


Fredag den 13:e

Publicerat: 2009-11-13 Kl: 09:02:33 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag är inte speciellt skrockfull, men dagen till ära har det mesta gått illa sen kl slog över 24.00 inatt. Förutom att jag vaknade av att hans pratade i sömnen som ett tok och dessutom började gnissla tänder när han var färdig med pratandet så drömde jag så sjukt hemska drömmar. Verklighetstrogna och ruskigt hemska! Ja, de få timmar jag sov iaf. Sedan hade jag igår kväll varit jätte duktigt och förberett kaffekokarn för att underlätta för mig själv. (ibland när jag har energi grejar jag i iordning det för att bara kunna trycka på en knapp för att få kaffe på morgon) Men shi på mig själv. Nog tröck jag på knappen ja, men hade inte fröken glömt att hälla i vatten. Så det blev pannkaka av det också. bajs!


Ni läsare verkade tro att jag på morgon kvisten skulle komma med nån bigtime update, för läsar antalet är nu på morgon uppe i samma summa som det i vanliga fall är i slutet av dagen. Men shi fick ni för det blir inte mer än såhär just nu.
Dags att hoppa in i duschen och röra sig in mot den stora staden.
Puss


Behövligt tårtkalas

Publicerat: 2009-11-12 Kl: 21:22:22 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Efter en lång dag, fylld med både tokigheter och hemskheter så var det oerhört skönt att komma hem till tessan på tårtkalas. Detta trots 2 söta små ungar som inte satt still en enda sekund. Ja, jag behövde nog komma iväg lite ett tag helt enkelt..Han växer så fruktansvärt fort pojken och blir bara mer och mer söt. Undrar egentligen hur söt en pojke kan bli. Vilket dock kan bli ett litet bekymmer framöver. Han kommer nog att vara en av de största tjejtjusarna ;) Synd att vi ska ha en pojke först (enligt hans), annars hade han ju kunnat lägga in en stöt hos våran avkomma.

Jag har egentligen så sjukt mycket att berätta för er..Men det sorgliga i det hela är att jag inte orkar. Jag måste stupa ner i säng för ögonen verkligen svider. Godnatt!

 


Kanske ska berätta vad hon fick av oss?
En ljuslyckta från inreda som man sätter i en hållare på väggen. (bäst på att förklara?) Även ett kit med "spa" produkter. Och sist men inte minst, eller jo. minst..ett par örhängen med tillhörande armband.


Kvällens fråga

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 18:05:36 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Kvällens diskution i väntat på stek i ugn:

Döpa sitt barn till samma namn som en bekants barn.
Okej eller ej okej?


ekg kurvans bana

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 17:55:16 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Stadsbesök hos gammal vänn, inte gammal som i gubbe utan gammal som i - känt ett tag. Därefter kontorsbesök med roliga nyheter. :) Imorgon blire återseende med min älskade frida, sooom jag längtar redan. 

Dagarna verkar rulla på trots att jag inte befinner mig på jobbet 12 timmar om dagen. Men bondemora känslan går inte direkt ur en, jag saknar klassisk mat så som stek så mycket att även dagens måltid resulterar i stek med sås och pärer. Efterrätten består idag av juvliga och juliga pepparkakor med ädelost. MUMMA! Nu är julen nääääära. Snön är på g igen också. Great! 


Det här med att livet är som en EKG-kurva, går upp och ner men att det är ett tecken på liv är nog lite av min livsfilosofi också. Det och karma skiten. Så istället för att fundera så mycket så har jag insett att jag nu ska sluta helt att funder, låta livet ha sin gång. vad tror du om de?Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 07:31:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är fortfarande mörkt ute och jag sitter ihopvirad i täcket med kaffet i hand. Jag ska hoppa in i duschen snart, men jag gruvar mig för hur kallt det kommer bli. Ja, vad gör jag vaken nu egentligen? Ska åka och undersöka en vänns nya bostad när jag vaknat till liv. Blir intressant! :)


Bara för att jag gick och hittade perfekta "dreggelhaklapparna" så ringer gabbis och meddelar vad barnmorskan sagt. Det är helt plötsligt ej en flicka och pojke. Tokigt va? Men som mamma hennes sa, så vet man väl inte säkert än, ändå. Eftersom dom var så säker sist. Jag förstår helt plötsligt varför dem börjat tveka så inför att säga könen i svall/hsand. Förlåt för det jag tidigare sagt ;P
 


Normal

Publicerat: 2009-11-09 Kl: 21:36:13 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Efter att ha tittat på veckans program av Ullared känner jag mig.... normal.


Jag blev väldigt glad då jag kom hem och märkte till min förtjusning att min tid runt elljuspåret hade minskat med mer än 10 minuter. Men det är ingen ökning av konditionen som jag först ville inbilla mig. Det är de, att när jag går själv går jag mycket fortare än när hans är med. Då klagar jag mest och tjatar på att han går så fort. Och när jag nu går själv så ökar jag farten som bara den. Inte för att jag vill skynda mig hem till han (fast det också) utan för att då får jag lyssna på musik. Dessutom är spellistan extra fylld med rock än vanligt och det saktar ju inte ner takten direkt. Fast jag vill nog ändå ge mig lite cred och påstå att kondisen blivit bättre.
Gammal kärlek rostar aldrig

Publicerat: 2009-11-09 Kl: 18:45:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har haft en heldag på stan där jag inhandat lite julklappar och div småskit, trevligt småskit dock! ;) Var upp en sväng på kontoret en sväng där det var fullrulle. Svärmor hann inte med att säga mycket men hon upplyste om julpåhittet till oss anställda i början på november -  till hemlig ort skall vi bege oss, finklädda och invänta god mat och dryck. Spännande..Ska bara bestämma mig för 2:a eller 9:onde. Sen ville damen även att jag skulle följa med på zumba dans på torsdag, på älandsbroskolan..Dock inte lika spännande de, men följer ak med så hänkar jag nog på och ser vad det är för tok ;P Ska ju hinna med antingen spinning eller simning på morgon också =)

Förberedd till nästa gravbesök. Hittade tillslut några på färgaffärn idag. Vart köper ni era gravljus med hatt?
Har glömt bort att visa upp halsbandet som jag har hämtat ut, det blev fint va?

Kanske lite oläsligt på denna bild. Men det står: Gammal kärlek rostar aldrig.
Och så Hans såklart på den ena brickanFarsdag

Publicerat: 2009-11-09 Kl: 18:17:21 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Gårdagen bara försvann. 
Först ett besök på graven för att tända ljus, efter att jag frenetiskt letat rätt ljus ööööverallt.. Alla affärer verkar ha fått för sig att sluta sälja ljus med "lock". Sedan ett besök hos min far där det bjöds på kakor och tårta. 


Iår var det snöfritt men blött på graven på farsdag. Annat var de för 5 år sedan. Djupsnö att plumsa i. Dock till glädje för oss, eller rättare sagt mig. Då jag dagen till ära klätt mig i högklackat.
Köpte förutom en radda med lotter en kruka med nå blomsterarrangemang med mig till far.Farmor britt surrar på medans far skrapar fram miljonerna.Dragkejdor är den nya innegrejen

Publicerat: 2009-11-07 Kl: 23:20:29 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarer


Ja, det verkar vara något inne med det. Lite rockigt och crazy om du frågar mig. Men ändå lite tufft.
Köpte härrom veckan en tshirt med dragkedja och veckan därpå fick jag med mig ett skärp med dragkedja hem. Och nu dessa örhängen. :)
Om ni inte vill glutta på mitt äckel öra finns en bild utan öron nedanför.


Mycket vill ha mer..

Publicerat: 2009-11-07 Kl: 23:06:36 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


En sån här goding hade inte suttit helt fel nu när vintern snart är här. Faktiskt skulle jag ju även kunna tänka mig några års äldre modeller också..så kräsen är jag ej. Tycker faktiskt ärligt att de äldre modellerna såg bättre ut. Nu ser alla ut som utomjordiska leksaker av plast. Men det är väl bara för att alla pojkar ska bli små igen och förälska sig i dem. :) Men om nån trevlig själv har några extra slantar över får ni gärna köpa ett åkdon åt mig..Tiden går så helskotta fort

Publicerat: 2009-11-07 Kl: 22:30:52 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Det ordet passade verkligen inte in där, inte in åt mig överhuvud taget. Men annars hade jag bara skrivit sjukt. Sjukt fort sjukt bra sjukt trött sjukt less sjukt långt..Ja summa av sumarum har jag kommit på mig själv att använda sjukt sjukt mycket! Så försökte vara duktig och komma på ett bättre ord, men det gick inge bra. Valde mellan sjuttsiken som jag inte kunde komma på hur det stavas och så helskotta då. Som jag virrade in att det passade till årstiden. Hel - helvete Skotta- skotta snö. Men dock då inte till min mening. Men för att återgå till själva saken så handlar de ju om att tiden bara springer iväg. Idag, den 7 november blev jag och hans ett par. Och imorse då jag skulle fundera ut för hur många år sedan så stod det still i lillhuvve och jag var tvungen att ta fram en almanacka och försöka räkna ut det. Så länge har vi varit tillsammans. 1 år går ju bra, för det är ju ett pars första milstolpe. 2 år då har man ju varit ihop länge nog att verkligen kalla det seriöst och alla kallar er för ni/dem inte hon och han. Sen 3 år då..ja det håller man nog också rätt bra koll på. Då börjar släkten fråga efter barn och bröllop. Fast för oss kom det ju strax efter att vi gått ut med att vi skulle köpa hus så det stämmer väl inte in på oss då. Men efter 3 år slutar man hålla koll. Dock har vi ju aldrig varit så himla frälst i att fira dagar, månader eller år. Vi skänker väl en extra tanke åt varandra, men vi bryr oss ju lika mycket om varrandra alla dagar som idag. Dock minns jag våra första möten som om det var igår. Jag minns speciellt farsdag. Du tog med mig till stigsjö kyrka och jag frågade fundersamt vad vi gjorde där. Du sa att det får du se.. vi gick och gick. det var rätt mycket snö det året. Och tillslut kom vi fram till en grav där du gick ner på knä och tände ett ljus och berättade att det var din fars grav. Jag trodde jag skulle smälla av. Jag visste inte vad jag skulle säga..Det kom som en shock för mig. Jag visste inte ens att din pappa var död. Gud,jag minns så nervös jag var. Jag stod bara rätt upp och ner och tankarna snurrade. Började fundera om jag ens hört rätt.
Herregud..Och imorgon ska vi åka upp dit igen. Men det blir ingen snö att plumsa i. En bar backe och lite slask.Älandsbronytt

Publicerat: 2009-11-06 Kl: 11:09:48 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jahapp, verkar som om fartkameran är på väg upp nu på e4:an..Suck, onödigt anser jag.

Sedan har jag gjort en ny upptäckt, efter 1 1/2 år inser jag att det finns ett elljusspår precis nedanför oss. Jippie! Så jag har i mörker gått utefter sopptipps vägen och varit rädd när jag annars hade kunnat gå efter en elbelyst väg bara strax nedanför oss. Ja, bättre sent än aldrig va?

 

Landstinget västernorrland

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 16:08:08 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerVarför är jag inte förvånad?!!
Precis som jag trodde så ringde inte ens läkarn mig imorse utan nu, kvart i 4, sisådär 6 timmar försent ringde telefon. Och när jag svarar är det inte ens läkaren som tagit sig tid utan istället är det en sköterska, dock en väldigt trevlig en, som förklarar bristen på tid och blablablabla..Hon letar igenom olika läkares bokningar och hittar till slut en läkare vid namn Göran umefjord där hon kan klämma in mig den 24:e november. 24:e NOVEMBER utbrister jag, medans tårarna sprutar. Hon förklarar att det är det bästa hon kan göra..och jag får snällt tacka och ta emot. Medans hon läser min journal så uppkommer några frågor som jag inte kan svara på..Hur ska man kunna komma ihåg saker som hänt för flera år sedan. Det borde väl dom ha i sina journaler, eller?

Just nu vill jag bara bädda ner mig under täcket och gå i ide tills den 24:e, om ens det. Varför skulle jag kliva upp idag för? Nu känns det sjukt meningslöst. Jag önskar jag kunde stå på mig, skälla lite och göra min röst hörd. Då skulle jag säkert ha fått en akut tid. Men jag är inte sån..jag avunnar er som vågar säga vad ni tycker och tänker.

Då var snön här då

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 09:37:33 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Idag är en sån där dag då jag blir tvungen att klämma ihop 20 saker som måste göras, innan kl 12.00. Dessutom då jag egentligen måste gå på ett seminarium ikväll, som jag dock skall avboka, då jag knappt har sovit något alls inatt.
Värken är olidlig och jag sitter nu och väntar på att läkarn ska ringa. Han är redan nu 3 minuter sen med sitt samtal. Och om jag har rätt erfarenhet så ringer han väl inte alls och jag blir tvungen att jaga dem med blåslampa. Det blir inge roligare inlägg än så här just nu..

Eller jo, snön är här nu. Nu fattas bara en skoter!

Varför denna värk

Publicerat: 2009-11-04 Kl: 16:46:26 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


5 alvedon senare och jag vill inget hellre än att ta en tradulan eller citodon men jag ska låta bli. Värken är iaf betydligt mildare och jag får klara mig på alvedon tills jag får samtalet från läkaren imorgon bitti.


Klokheten sitter i

Publicerat: 2009-11-04 Kl: 11:23:40 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Efter mötet med den vettiga människan igår så kan jag inte släppa alla tankar hon gav mig att bita i. Det är nästan läskigt hur mycket hon påverkade mig. Min dröm inatt var även den besprudlad med det saker i mitt liv som jag måste ta tag i.
Livet ger, livet formar...På utsidan är jag kanske lite äldre, lite lugnare och inte lika påverkad av tiden. Men inombords, på insidan är jag inte helt läkt. Skadad...Som en elitsoldat med granatsplitter, en splitterbomb i en amatörs händer.Idag har jag till uppgift att gå igenom de senaste åren. Det människor som kommit in i mitt liv, fundera lite över dom som jag helt och hållet förträngt. Därefter ska jag nog städa iordning lite här och kanske slänga igång en tvättmaskin. Jag har sagt det på tok för många ggr nu utan att det blivit något resultat så nu ska jag ta tag i det.


kvällens skratt sedan sängen

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 22:06:05 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerRAW Comedy Club


Husliga bondmoran är ledig

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 21:31:51 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Idag känner jag mig riktigt huslig och duktig.
Åkte på förmiddagen in på kontoret, drack en kopp kaffe och pratade om de kommande månadernas jobbande därefter mötte jag upp frida och tog en lunch. Men för att återgå till husligheten så åkte jag sen hem och förberedde middagen. En häärligt söndagstek (Måndags) som fick grillas i ugn i närmare 1 1/2 timme, det med gräddsås,potatis och svartvinbärsgele. Det uppskattades verkligen av herrn i huset. Och som om det inte räckte så geggade jag ihop en rulltårta till efterrätt. Det märks att jag inte är på jobbet nu och att jag behöver få göra av med energin på något annat. Jag har ju en hel månad på mig innan jag ska tillbaka till verkligheten och som det ser ut nu så kommer det nog ske lite saker med min extra energi.

Dags att återgå till soffan och skratta åt idioterna på tv :D

Så nu är ni välkommen på lite rulltårta hos mig.. :)


November

Publicerat: 2009-11-01 Kl: 20:37:45 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Vände blad i almanackan i morse och möts av nått otroligt tillfredställande! En nästintill TOM månad. Inga mer tidiga mornar efter nästa vecka på en månad! Wiie.. Underbart. Äntligen skall jag ägna lite tid åt mina älskade vänner och min underbara familj.

Ja ni är kanske förvånad över att jag är här och göra lite uppdateringar för det har ju varit sjukt dåligt med det på sista tiden. Det är bara för att mina händer varit fulla med massa annat. Inte bara en massa tråkigt jobb utan mitt liv har varit fyllt med massa trevliga händelser också.. Ska berätta mer om det sedan men ett tag till ska jag hålla er på halster för jag måste göra lite punkter inför veckans alla göromål.

En fika med Emma, En heldag med Gabbis, Friday ska underhållas minst en dag, nu när hon har mer fritid över. Jag ska ta en sväng ner till birsta och börja min inhandling av julklappar - ni har väl koll på att det bara är 52 dagar kvar dit va? Sedan ska jag även hämta ut dop presenten åt hugo som förmodligen kommer på onsdag om jag räknat rätt:) Ett besök hos läkarn på torsdag. Och sista men inte minst..utan först: Ett besök på kontoret imorgon för att gå igenom arbetspapper och timmar.

Ja..ni ser, jag har redan hunnit fylla novembers första vecka rätt bra..men än har jag några tomma luckor som skall (kan) fyllas. ?


Skoternsdag

Publicerat: 2009-11-01 Kl: 20:33:59 | I kategori: Våran vardag | 2 kommentarer


Inget att hurra för detta år. Bästa händelsen under dagen var stoppet på biteline och intagandet av goood mat! :) Summa av sumarum är att jag trivs bättre med alkispojkar under dagen än med alkisflickor på kvällen.. Dock var det riktigt trevligt att träffa elise & linda igår. Det sker allt för sällan, vilket jag tycker vi ska ändra på. eller vad tror ni? Och sen fick jag ju träffa gó malin också..inget mig emot. Alltid lika glad och trevlig! Hur som haver blev det en tidig kväll och trots det kunde jag knappt ta mig upp ur sängen imorse. Det är som om någon hällt karlssonsklister över min rygg och spänt fast mig med spännband, för det går verkligen inte att komma upp. Dock tyckte jag lite mer synd om frida som inte alls såg särskilt pigg ut då hon öppnade dörren imorse. Dessutom hade hon inte turen med sig heller igår. Vilket jag måste styra upp till nästa helg kanske? :) hehe..


RSS 2.0