När katten är borta..

Publicerat: 2010-06-30 Kl: 21:53:18 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


..dansar råttorna på bordet. = Gräsänkling hela helgen!

Idag har jag och Emma tillbringat eller rättare sagt armbågat oss ingenom större delen av dagen i birsta med alla galna människor. Därefter har vi kört lite möbler runt stan. Hur som, så har vi faktiskt fått riktigt mycket gjort. :)
Nu har emlan flyttat in här hemma för natten så hon och Hans är nu klistrad framför ps. Själv ska jag ta mig en välbehövlig dusch och krypa till kojs. En ny shoppingdag väntar oss tjejer imorgon. Kraft efterlyses!


Bisolvon och jag..

Publicerat: 2010-06-29 Kl: 21:18:06 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


..vi är goda vänner!

Jag är helt slut! Hostan tar verkligen kål på mig.
Jag ska kanske inte klaga för både halsont och snuva är som bortblåst...
Men hostan vill bara inte ge med sig. Var in på apoteket och köpte ännu en flaska bisolvon idag, här skall det kureras.
Och där kan vi snacka om kaos, och de är bara förnamnet! Tror alla är sjuk nu. Tur var det att jag skulle hämta ut mer piller också..annars hade jag fått vänta ihjäl mig i den där kön.


I början på veckan började inbjudningarna dimpa ner hos mina vänner och responsen verkar god redan nu. Toppen, det ser jag fram emot! :) Snörvel snörvel

Publicerat: 2010-06-27 Kl: 21:06:55 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Har drabbats av en dunderförkylning som fått mitt huvud att kännas som en uppblåst ballong. Tankearbete är inte att tänka på och någon idé att blogga har inte funnits.

Har sedan i torsdagskväll haft upp emot 39 graders feber, halsont, snuva och dunderhuvudvärk!
Dock gör jag det inte bättre för mig själv då jag har varit tvungen att trotsa detta och jobbat mig igenom både lördag & söndag. 
Men nu äntligen börjar de gå åt rätt håll, efter att jag har hällt i mig litervis bisolvon, missbrukat både strepsil och otrivin samt några påsar halstabletter! Peppar peppar...*

Dags att slänga sig i sängen och för första gången på några dagar kanske få mig lite sömn! Håll tummarna för mig.
Trevlig midsommar

Publicerat: 2010-06-25 Kl: 12:57:03 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag har inte riktigt laddat upp med samma saker som alla andra denna midsommar. Jag laddar med medeciner av alla dess slag. Har ingen röst, kan knappt andas och vill bara få sova.
Men jag ska ta en dusch, kamma mig och sedan åka ut till gånsvik för vårat midsommarfirande.
Önskar er alla en trevlig midsommar!Matchmaking

Publicerat: 2010-06-23 Kl: 13:15:18 | I kategori: | 0 kommentarer


Igårkväll hamnade äntligen en mediamöbel på plats hos oss. Det blev inte den som var tänkt från början utan vi matchar isället vardagsrumsbordet med samma serie, och det blev minst lika bra det med.

Nu ska vi bara bestämma oss för något bra hemmabiopaket samt att lite kabellister skall inköpas.
Men såhär ser det ut just nu:Vardagsrumsbordet som vi haft sen tidigare:


Huskurer

Publicerat: 2010-06-21 Kl: 22:55:12 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Förkylning på intågande misstänker jag, iaf halsont. Inte alltför ovanligt att jag drar på mig en sådan när jag för en gångsskull varit ledig och bara för att jag tog mig en extra veckas semester. Skulle inte förvåna mig om jag på måndag ligger dödsjuk och hela min lediga vecka går till spillo.
Äh, nu ska jag sluta vara negativ. Inte låta detta förstöra den glada uppsynen som väntade mig hemma på köksbordet efter den långa dagen - En vacker bukett med rosor till moi ;) 

Nu blir det till att kurera sig. Jag har laddat upp med en stor kopp lakrits te med en skvätt honung i och bäddat in mig i täcket, sedan dyker jag ner i sängen och håller tummarna på att det är bättre imorgon!
För inte tänker jag göra som hans råder iaf; en stor whisky. Det går helt bort, då spyr jag bara som en gris, och det lär inte vara särskilt trevligt för halsen.

Vad kan man mer göra för huskurer? Snabba tips mottages!Sommarsolstånd

Publicerat: 2010-06-21 Kl: 22:46:04 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Precis så som jag trodde så flög de få lediga dagarna iväg i en helsikes fart. Och så plötsligt var det måndag igen, måndag och årets längsta dag har snart nått sin ända.. Så även jobbmässigt, har kört 13 timmars pass igen och konstigt nog har jag redan vant mig.

Tack för några lediga dagar!
Bjuder på lite sneakpeaks från fredag & lördag.
Äntligen

Publicerat: 2010-06-18 Kl: 10:32:59 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Idag är första dagen av tre lediga, eller 3 för mig och 2 för Hans! Nu vet jag att de här dagarna kommer flyga iväg i en helssikes fart, men jag ska göra mitt yttersta för att NJUTA.
Har inte alltför mycket inbokat för en gång skull.. 

Idag måste jag nog ägna mig mest åt städning och tvätt, allt hamnar efter när jag jobbar... Inser dock hur MYCKET jag gör normalt sett för att hålla hemmet rullande.
På kvällskvisten blir det firmafest och därefter ståhej på hamnkrogen eftersom anders spelar där ikväll.

Lördagskvällen är bortlovad till andra halvan av våran familj, som jag inte ens sett sedan dom kom hem från utlandet. Hemskt.. Hemskt att jag är så upptagen att jag inte ens har tid för min familj.
Just nu är det faktiskt så illa att jag tillochmed bokar in tider då jag kan ringa till mina vänner. Är inte det lite sjukt?
Så, summa summarum...jag har hela lördagförmiddagen tom och heeeeela söndag. Underbart! Längesedan jag hade en tom ruta i kalendern.

Välj och vraka

Publicerat: 2010-06-16 Kl: 22:23:51 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Jag ska inte gifta mig.. än. Och han har inte frågat heller men ändå....

Härromdagen fastnade jag som sagt vid massa bröllopsklänningar och herregud vad det finns mycket att välja bland. Hur ska man kunna välja en?
    


Levande

Publicerat: 2010-06-16 Kl: 09:05:41 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag har inte gått och dött eller så..
Dock råkade det bli några fler 13 timmars pass än vad som var tänkt så innan fredag är jag kanske mer död än levande. Om så inte är fallet så ska jag se till att ge er en ordentlig uppdatering då.

Det jobbelijobbas

Publicerat: 2010-06-14 Kl: 15:26:45 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Trots att vädret inte direkt lyser sommar så har vi idag kört igång sommarschemat.
Jag mjukstartar med ett 13 timmars pass. Jippie! Eller inte alls.
Vid denna tid i vanliga fall brukar det vara skönt att kunna tänka på att det bara är en tredjedel av dagen kvar men nu får jag istället tänka att lite mindre än halva dagen är kvar..Lite tungt. Men man vänjer sig nog efter ett tag. Det var ju trots allt 1 år sedan jag senast jobbade såhär inte konstigt att man har blivit ovan.Berochdalbana

Publicerat: 2010-06-13 Kl: 20:34:13 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Det är märkligt att en och samma dag kan fylla en med så många olika känslor.

Ena minuten är jag vid gott humör, någon minut senare nere och direkt efter det upp i humör igen.
Jag är van vid att ha väldigt stabilt humör, så det känns underligt när det finns så små saker som ändrar det så mycket..Fast i det stora hela har förmiddagen varit ett stort kaos. Tackgode gud för lite uppiggande glädje hos emma på eftermiddagen. Vi har luktat och smakat på massvis av kryddor, såser, kött och tillbehör.Bridezilla

Publicerat: 2010-06-10 Kl: 21:17:11 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Idag har jag gått från plus flera hundra till minus långt under noll. Ett brett känslospektra, alldeles lyckorusig på topp till neutral, nervös och barnsligt gråtig.
Jag är inne på min fyrtionionde huvudvärkstimmen och jag måste erkänna att detta verkligen tar på mig!! :( Jag får ingen sömn och slarvar med energiintag..Allt går runt runt.

Fick lite tid över på förmiddagen så jag passade på att leta runt efter en klänning. Vi har ju faktiskt 2 bröllop att besöka ganske snart och jag kan ju inte direkt påstå att jag äger en passande klädsel.
Men det var lättare sagt än gjort! På något vis lyckades jag istället komma in på massa brudklänningar och där hittade jag däremot massa vackert!

 


Jag SKA

Publicerat: 2010-06-09 Kl: 10:30:48 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Att börja dagen med en mycket längre joggingrunda än vanligt och avsluta den med bergsklättring resulterar i lättare träningsvärk i benen idag.
Motivationen till att träna har minst sagt varit låg, (i botten kanske snarare sagt) den senaste tiden - vilket har sina anledningar.
Men nu är vi igång igen! Heja mig! 

Förutom träningsvärk har jag även drabbats av huvudvärk. Har knappt fått någon sömn inatt för allt hammrande som pågått innanför pannan.
Ska det börja nu igen? Är det tecken på något posetivt eller har jag bara fått i mig på tok för mycket luft.
Jag är nu inne på 2:a alvedonen och den 14:e timmen med fortsatt lidande.
Jätte roligt att jobba idag!

 


Kvällsklättring med brudarna

Publicerat: 2010-06-08 Kl: 22:34:30 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Vi tog en tripp till skuleberget, klättrade upp till grottan och njöt av den imponerande utblicken över havet och skogen vid heeela HögaKusten.
Även fast inte solen stod mitt på himlen hela dagen så klarade vi iaf oss från regnet.
Som tur är lyser vi upp tillvaron ganska bra tillsammans, med bla sång och en hel del skratt!

Ska hoppa i säng efter en lång dag, dags att gå tillbaka till jobbet imorgon men jag bjuder på några bilder från dagen:Putta på

Publicerat: 2010-06-07 Kl: 20:34:03 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jag lyckades tydligen med dunderblåsningen för solen har idag varit närvarande nästan hela dagen.
Jag och Madde lunchade på thai och mötte därefter upp Emma och Hugo för lite lek i parken samt lite strosande på stan.
Det var min toppendag, hur var din?


Jag är ruskigt imponerad av alla med småbarn som går och skaffar sig en hundvalp, eller kanske förundrad över deras vansinne? Vilket som..Jag som inte ens har barn anser att det logiskt sett skulle kräva mig minst 4 armar till.


Tur i oturen

Publicerat: 2010-06-07 Kl: 19:58:33 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Jätte spännande att komma hem och se att det forsar vatten från huset. Shock ggr 1000 är bara förnamnet. Speciellt då det redan vid soptunnorna eller brevlådorna sipprar vatten.

Men det såg mycket värre ut än vad det egentligen var, dock 8000 liter vatten som läkt ut. Eller rättare sagt forsat ut! Det var munnstycke på vattenslangen som lossnat och huvudavstängningen som inte vridits om ordentligt. Med andra ord är det tackgodegud bara uppfarten och vägen som drabbats eftersom slangen som tur var låg utrullad och riktad ner mot vägen! Tur att jag inte stannade i stan lika länge som jag egentligen skulle..
TUR I OTUREN!!!Sommar och sol

Publicerat: 2010-06-07 Kl: 08:16:36 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarerFunderar på att gå ut och blåsa bort lite moln från himlen. Dagen har stor potential att bli solig och fin för värmen finns där och det går att skymta solen bakom molnen. Dags att göra lite nytta och därefter bege sig in till stan.

Bättringar lovas

Publicerat: 2010-06-06 Kl: 21:00:43 | I kategori: Våran vardag | 1 kommentarer


Jag ber om ursäkt den dåliga uppdateringen den senaste veckan, men min tillvaro har varit på tok för fullproppad, av mestadels jobb, för att ens fundera över bloggandet. Jag slänger in lite bilder från veckan så kanske det väger upp mitt dåliga beteende :)
Inatt har jag sovit som en klubbad säl i ca 4 timmar, förutom 2 uppvaknanden av kissarna, då jag i zombiestadie vandrade upp och släppte ut dom.
Så förutom att det både har fötts kalvar och bebisar har väl min helg varit ganska lik de senaste. Mycket vin, massa bra sällskap och en hel del skratt!
Dock ser jag ut som en rödbränd gris efter en hel eftermiddag i solen, min sedvanliga solfärg med andra ord. Får väl matcha klädseln imorn efter hudfärgen kanske ;) Nu ska jag undersöka den nya sjukhusserien och därefter äntligen få mig lite efterlängtad sömn.

           

RSS 2.0