Impulser

Publicerat: 2010-10-18 Kl: 13:06:10 | I kategori: Träning/viktnedgång


En vecka sedan jag sist uppdaterade er med min fantastiskt spännande vardag gud så ni måste vänta på mina intressanta inlägg:D haha
Får fortfarande inte tiden att räcka till, jobb, träning och de sociala livet tar mina få timmar. Hade inte klagat om någon uppfann en extra dag i veckan.

Så..vad är de som försegår då?
Jo, träningen flyter på, ordentligt också. Har faktiskt lyckats få bort en hel del kilon trots att jag inte direkt lagt ner så mycket energi på att ändra om matintagena. Så jag är rätt så nöjd.
Fortsätter i samma takt eller rättare sagt höjer tempot lite from denna vecka.
På söndag far dessutom bla jag och svärmor iväg på "personlig-utvecklings-vecka" med bla Karin Sandin(som skrivit nyutgivna boken Du, ett varumärke). Ser verkligen fram emot att få komma iväg!
Och efter det är planen att köra på intensivt fram till jul. Fortsätta lägga tid på mig själv..Mig, mig och mig!:)
Men efter att vi rådfrågat och gjort upp planer tillsammans med vår egen coach kanske planen ändras, det vet vi ju inte..

Men jag ska inte tjata på om träning bara..sånna bloggar finns det på tok för många av..går istället vidare till helgens bravader:
Ja, en härligt helg har precis passerat.
Lördag förmiddag spenderade jag i birsta med frida, det shoppats hejvilt. Men rackarns va mycket bättre jag mår av att få slösa lite pengar ;D Mestadels kläder till mig själv (som till 50 % iallafall var välbehövligt!) Därefter for vi mot sundsvall och Shanti för att pierca frida. Och lika impulsartat som hela birstashoppandet var så kom även jag hem med 2 nya hål.
På kvällen var vi bjuden till Ak & Mathias på härliga 3-rätters, samtidigt som vi smed de sista planerna inför halloween. Nu känns allt ganska klart, smådetaljer kvar bara. 
Söndag åts det middag hos mammsen där vi kikade igenom lite bilder från systers bröllop.. Att det sedan även diskuterades fler bröllop är en helt annan historia. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0