Jublande föräldrar

Publicerat: 2012-02-07 Kl: 13:34:13 | I kategori: Ida 0-3 månader


Förut trodde jag att ja skulle bli en sansad och lugn mamma. Jag har alltid varit omgiven av barn och barnvaktat hit och dit i flera års tid. Jag trodde jag kunde de där utan och innan.
Så kom Ida:
När hon skriker mer än 20 sekunder rasar hela min värld och jag känner mig som världens sämsta mamma som inte löser vad hon vill på två röda sekunder.
Eller nu när hon haft magbekymmret så har mitt hjärta varit i tuuuusen oroliga bitar i snart en hel vecka. Trots att sköterskor och läkare redan förklarat att inget är fel och så fort hon kommer upp i födselvikten kommer förmodligen bajsandet att komma igång och gulsoten samt magkrångladet försvinna allt eftersom.
Men ne, så fort hon stånkar på och det visar sig att det inte kommit något bajs så bryter jag nästan ihop och inbillar mig att det är mitt fel, min mjölk, min teknik & min graviditet som gjort något..vem annars liksom?

Men idag släppte en stor sten från vårt bröst, tidigt imorse/sent inatt när vi bytte blöja hade det äntligen kommit lite bajs. Hallelulja vad vi jublade, vi stod där som två tok och jublade över lite illaluktande bebisbajs.

Sedan dess är hon som ny. Magbekymmret blir allt mindre märkbart för varje blöjbyte. Magen har fortfarande inte kommit igång helt och hållet men vi ser ljuset och det händer verkligen något..Äntligen ska hon slippa ha ont, slippa vara slö, slippa vara hungrig och vara förtvivlad.
Bajset kom. Vi är på rätt bana. Nu kan vi börja leva och njuta av våran bebis lite mer.
Perfektion i mina ögon fastän vi bara är en bit på vägen. Imorgon vägs hon igen och vi hoppas på att bli godkända.

Idag finns inga bekymmer. Idag ska vi bege oss ut på en premiärtur med vagnen..


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Gud så fin hon är!

Grattis!

2012-02-07 @ 15:38:23
URL: http://sweetlovelydream.devote.se
Postat av: frida

Ni är så himla fina! vart så sjukt glad när ni kom å hälsa på mig idag!!! <3 Kramar

2012-02-07 @ 18:21:34
Postat av: Elise

Tänk att lite bajs kan vara så underbart ;)

Det kommer säkert gå bättre! Bara allt får komma igång :) Hoppas du lägger upp en förlossningsberättelse snart också! :)

2012-02-08 @ 16:31:56
URL: http://elisebystedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0