Då kör vi igen

Publicerat: 2013-08-28 Kl: 20:01:59 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Oj vad tiden rullar på! Men nu är semestern förbi, vardagen är tillbaka igen och iom det tänkte jag försöka kicka igång bloggen igen. Den senaste tiden har det som mest blivit en del fotouppdateringar på instagram men mer än så har jag inte delat med mig av..men som sagt så ska jag bättra mig.
 
Såå.. vad är det som händer?
Jo, bröllopsplaneringen är verkligen i fullgång. Krävs nog ett helt eget inlägg på det för att ge er all info. men det närmar sig med stormsteg iaf!!Bara 1 månad och 13 dagar kvar..heelt sjukt!
 
Annars har vi avverkat en alldelss underbar semester med massa sol, bad men framförallt äntligen lite bebismys!
 
Förra veckan hade jag inskolning med Ida på dagis, tro det elller ej men hon är redan så stor min lilla prinsessa!
Idag var första "riktiga" dagen efter inskolningen och såklart blir hon ledsen när vi lämnar henne, både i torsdags och fredags var det stora tårar innan jag stängde dagisdörren efter mig så när Hans skulle lämna hon imorse, efter hela 4 dagar hemma, var det en stor klump i min mage..Skulle hon vara rädd? Skulle hon ens vilja gå dit? Skulle hon vägra kliva ur bilen? Skulle hon kanske skrika efter mamma & pappa..ja, tankarna snurrade..
Helt i onödan! :) Precis som de andra dagarna var hon ivrig att få komma iväg på dagis, ivrig att sätta igång att leka innan pappa stängt grinden.
Det blev lite tårar och pekande efter pappsen, samt lite vinkade i fönstret men de går över väldigt snabbt och idag, precis som i slutet av förra veckan, är hon en glad liten tjej som både leker och äter mycket.
Även om jag känner mig trygg med att lämna Ida så skär det ändå i mitt mammahjärta när jag ser henne ledsen, hon är ju mitt allt ♡

RSS 2.0