Tid

Publicerat: 2013-05-08 Kl: 12:00:00 | I kategori: Våran vardag | 0 kommentarer


Nu var det längesen jag uppdaterade.
Det låter klyschigt men tiden springer verkligen iväg!!
Lilla älskade Ida börjar bli så stor och att vara mamma blir bara roligare och roligare för varje dag.
 
Alla åldrar har säkert sin charm, och även om jag ser tillbaka på bebistiden med kärlek och värme så blir det bara bättre!!!!
 
Ja, att tiden går fort börjar bli uttjatat att nämna men Ida fyller dagarna till sin maxgräns och tiden försvinner bokstavligen! Jag försöker verkligen att få ut allt och lite till av vår tid tillsammans.
 
Att tiden tillsammans är dyrbar har jag hela tiden känt, men nu när jag är igång och arbetar deltid blir det så påtagligt. 
De dagar jag är på arbete är det Hans som är med Ida och även om det är fruktansvärt jobbigt att vara ifrån min prinsessa så är det är otroligt viktigt och värdefullt för oss båda..Far och dotter tid. Båda njuter av varandra och det är en magisk stund när jag kommer hem till min lilla familj och möts av kramar, skratt och härliga pussar. 
Och de dagar jag får vara hemma med min älskade älskade älskade lilla dotter är en ren fröjd! Jag bara svämmar över av kärlek till detta lilla mirakel. Hon ger så otroligt mycket tillbaks!!
Hon har verkligen växt och blivit en egen individ.
Hon är väldigt busig och kommer nog bli en riktig rackarunge! Så himla påhittig.. Hon försöker klättra upp eller krypa under allt, upptäcktsfärd varje dag, gungor, rutschkanor och sandlådan är de som är favoriter nu(gäller att vara på sin vakt hela tiden) 
Och hon älskar verkligen att leka med andra barn.. blir spännande när de är dags för dagis:)
 
En sak som verkligen faschinerar mig är att vi redan har en så fantastisk kommunikation! Trots att hon inte kan prata än så vet man oftast vad hon menar och hon förstår oss när vi ber henne hämta eller peka på saker.
Hon har även börjat visa att hon har en vilja av stål..hon gör allt som hon inte får, låtsas sedan som att hon inte förstår oss då vi säger till henne. 
En egen fantastisk vilja ;D hehe men sååå go och underbar!!
 
 
 

RSS 2.0